reklama
I tu jest jej strona
www.laktacja.evbox.pl
www.laktacja.evbox.pl
Koleżanka z mojej listopadowej grupy kupiła coś takiego i super wyszło
4x odlew, odlewy 3d,odcisk gipsowy rączki nóżki (1400308448) - Aukcje internetowe Allegro
My odpuszczamy prezenty, damy jakieś fajne zdjęcia Leosia z napisem (mamy drukarkę do zdjęć która ma fajne efekty - ramki, druk itp.)
4x odlew, odlewy 3d,odcisk gipsowy rączki nóżki (1400308448) - Aukcje internetowe Allegro
My odpuszczamy prezenty, damy jakieś fajne zdjęcia Leosia z napisem (mamy drukarkę do zdjęć która ma fajne efekty - ramki, druk itp.)
Izu ja kupopwalam tutaj taki zestaw Zatrzymaj Czas 0-12 z małą, białą ramką LUX
i wyszlo bardzo fajnie a takie co robilam w czarnych ramkach tez sa super i bardzo szybko je sie robi ale kupilam je utaj i niewiem czy w pl sa tego typu...
i wyszlo bardzo fajnie a takie co robilam w czarnych ramkach tez sa super i bardzo szybko je sie robi ale kupilam je utaj i niewiem czy w pl sa tego typu...
znalazlam na allegro ODCISK RĄCZKI NÓŻKI BOBASA CHRZEST ROCZEK SUPER (1405814263) - Aukcje internetowe Allegro
te z zatrzymaj czas sa super bo sa 3d ale wiecej pracy wymagaja a te tutaj to jest odcisk z ktorego robi sie tylko taki plytki odlew ale tez wrazenie robi bardzo fajne
te z zatrzymaj czas sa super bo sa 3d ale wiecej pracy wymagaja a te tutaj to jest odcisk z ktorego robi sie tylko taki plytki odlew ale tez wrazenie robi bardzo fajne
dianadawidziuk
Zaangażowana w BB
Izu, super, że u Was wszystko ok (nie licząc rany, ale to przejdzie). Powiem Ci, że ja nie dokarmiałam, Leoś też jadł tak długo i też płakał po tym, co brałam za głód na początku ale tak naprawdę potrzebował czułości bo po parunastu minutach noszenia i przytulania ze śpiewaniem się uspokajał.
Na pewno masz wystarczającą ilość pokarmu - jak chcesz to mogę ci dać numer do świetnej doradcy laktacyjnej z JG - ona dojeżdża do mam i udziela naprawdę wielu fajnych wskazówek, nie jest to droga impreza a pomaga. Jest ona absolutną przeciwniczką dokarmiania i dopajania takich Maluszków - podobno działa cuda ;-)
Dziewczyny, macie jakiś namiar na zajęcia na (czystym) basenie dla niemowląt? Bardzo chciałabym jak najszybciej z Leosiem się wybrać...
Holly tu masz nr na zajecia plywania w mercury teraz sa chyba zapisy i nowa grupa od stycznia ( tez bardzo chcialabym chodzic ale moje dziecie ma problemy ze skorka , a bylysmy 3 razy i bylam zachwycona ! ) 530997553
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Izu, rana nie powinna Ci krwawić. Czy do ciebie przychodzi polożna żeby jej to pokazać? Jeśli nie przejdź sie do lekarza, żeby ci się nie zaczęło paprać bo będzie z tego gorszy gips.
Diana, czy możesz opisac jak wygląda przebieg zajęć? Ile trwają? cena , jakie kwalifikacje ma osoba je prowadząca - słowem wszystko, co wiesz
Z turnusami zaczyna sie robic dym. Media zaczęły sie interesowac tematem. Ciekawe tylko czy oprócz zainteresowania cos za tym pójdzie..
Diana, czy możesz opisac jak wygląda przebieg zajęć? Ile trwają? cena , jakie kwalifikacje ma osoba je prowadząca - słowem wszystko, co wiesz
Z turnusami zaczyna sie robic dym. Media zaczęły sie interesowac tematem. Ciekawe tylko czy oprócz zainteresowania cos za tym pójdzie..