reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Izu strasznie milo cie tu pondownie widziec ! Niunka jest przesliczna , nareszcie jest juz po wszytskim i teraz juz sie tylko cieszyc malenstwem ! Jak bedziesz czegos potrzebowac daj znac ja mieszkam niedaleko 9 zabobrze) wiec moge cos doniesc jak bedziesz potrzebowac !

Kochane. Czy to normalne że nakarmiłam Natasze o północy a obudziła się dopiero o 7 rano???
W nocy wstawałam żeby zobaczyc czy oddycha bo się nie budziła po 4-5 h :D
Trzymam ją przy cycu - 20/30 minut na każde. Ssie jak szalona. Wczoraj zrobiła fontanne kupy a już się obawiałam że przez 2 dni nie robiła.
Idę zaraz na zdjęcie szwów. Buziaki

Kochana, nam się zdarzyły dwie takie noce na początku (bo teraz to norma). Jedni mówią żeby takie Maleństwo wybudzać, inni że nie trzeba. Są różne szkoły. Gdyby powtarzało się to częściej to bym budziła bo może chodzić o niebezpieczeństwo odwodnienia... Ale jak się to zdarza sporadycznie to bym się nie przejmowała... Nataszka pewnie jeszcze zmęczona porodem i pierwszymi dniami na świecie :-)

Mam nadzieje, że już lepiej z raną i bólem głowy :-)

wooo Kasia i co na to gin?

Izu widac nie chcial jej sie jesc!
moja tez miala kilka takich nocy na samym poczatku i to normalne ze sie martwisz ale jezeli spi zbyt dlugo to przystaw ja do cyca lepiej...
a my jak przeszlysmy na butle to cala przespana nocka stala sie juz norma :)

ja już po zdjeciu szwów. O niebo lepiej! Ale teraz ide się przespać bo szłam na piechote do szpitala... szaleństwo.

reklama
Do góry