Ojj "Zmierzch" też pochłonęłam, ale w formie książkowej. Pierwszą część po nocach czytałam, bo tak mnie wciągnęła, ale pozostałe już mi się mniej podobały - niestety miałam wrażenie że są pisane "na siłę". Jeśli któraś z Was lubi sensacje, to polecam sagę "Millenium" S.Larssona, choć przy dzieciach to pewnie już nie pozostaje czasu na takie przyjemności z wyjątkiem bajek na dobranoc
reklama
ilizkacz
Fanka BB :)
buziaki
ja znow na szybko
GRATULACJE WIELKIE Izu
KOCHANA jesteś WIELKA
Witam Martę bo chyba nie miałam okazji sie wcześniej przywitać
A co z ta jakąś zamkniętą grupą? gdzieś uciekacie??
ja znow na szybko
GRATULACJE WIELKIE Izu
KOCHANA jesteś WIELKA
Witam Martę bo chyba nie miałam okazji sie wcześniej przywitać
A co z ta jakąś zamkniętą grupą? gdzieś uciekacie??
Al.Szyszkowska
witam się niedzielnie, śnieg spływa, +10 na dworze, wiosna idzie czy to tylko na chwilę zima odpuściła żeby złapac oddech?
IZU kochana jak już się włączysz i znajdziesz chwilkę, czekamy na Ciebie na grupie, kochana
IZU kochana jak już się włączysz i znajdziesz chwilkę, czekamy na Ciebie na grupie, kochana
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Ja zaraz spadam z młodym na spacerek krótki.
Musimy sie pilnować, kurcze, bo jak wszystko przeniesiemy na zamkniety , to masakra będzie
Musimy sie pilnować, kurcze, bo jak wszystko przeniesiemy na zamkniety , to masakra będzie
Al.Szyszkowska
no dokładnie, tylko sie tak zastanawiam o czym mam tu pisać skoro o wszystkim już tam powiedziałam????
weszłam na wojenna sciężke z jedną kupującą po tym komentarzu, niech to diabli.... az mnie glowa z nerwów rozbolała...
weszłam na wojenna sciężke z jedną kupującą po tym komentarzu, niech to diabli.... az mnie glowa z nerwów rozbolała...
Majka_22
Bardzo przepraszam za off topic, ale nie mogę się powstrzymać. Dziś z okien mieszkania we Wrocławiu widzę Śnieżkę!!! I całe pasmo Karkonoszy!!! (Nie...UFO nie widziałam ;-) ) Niesamowita widoczność. Ciekawe czy ze Śnieżki widać dziś Wrocław...?
reklama
Al.Szyszkowska
Zuza, na grupie u nas opisywałam całą historię a wojna z tą kupującą jest własnie o ten komentarz... żałuję tylko że z maila na mail ona używa coraz więcej wulgaryzmow, wyzwisk i obelg. ja starma się kulturalnie, na spokojnie, wyjaśniam a ona co mail to gorzej. w tej chwili odpisalam jej już, że zna moje stanowisko, że czekam na decyzje z allegro w sprawie a ponieważ wymiana mailowa znacząco obniza loty koncze dyskusję na tym etapie. zapadła cisza...martwię się tylko że to może być cisza przed burzą...