reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Ojj "Zmierzch" też pochłonęłam, ale w formie książkowej. Pierwszą część po nocach czytałam, bo tak mnie wciągnęła, ale pozostałe już mi się mniej podobały - niestety miałam wrażenie że są pisane "na siłę". Jeśli któraś z Was lubi sensacje, to polecam sagę "Millenium" S.Larssona, choć przy dzieciach to pewnie już nie pozostaje czasu na takie przyjemności z wyjątkiem bajek na dobranoc:)

reklama
buziaki
ja znow na szybko

GRATULACJE WIELKIE Izu

KOCHANA jesteś WIELKA:)

Witam Martę bo chyba nie miałam okazji sie wcześniej przywitać:)

A co z ta jakąś zamkniętą grupą? gdzieś uciekacie??

witam się niedzielnie, śnieg spływa, +10 na dworze, wiosna idzie czy to tylko na chwilę zima odpuściła żeby złapac oddech?

IZU kochana jak już się włączysz i znajdziesz chwilkę, czekamy na Ciebie na grupie, kochana:):):)

Ja zaraz spadam z młodym na spacerek krótki.

Musimy sie pilnować, kurcze, bo jak wszystko przeniesiemy na zamkniety , to masakra będzie

no dokładnie, tylko sie tak zastanawiam o czym mam tu pisać skoro o wszystkim już tam powiedziałam????:):):)

weszłam na wojenna sciężke z jedną kupującą po tym komentarzu, niech to diabli.... az mnie glowa z nerwów rozbolała...

Bardzo przepraszam za off topic, ale nie mogę się powstrzymać. Dziś z okien mieszkania we Wrocławiu widzę Śnieżkę!!! I całe pasmo Karkonoszy!!! (Nie...UFO nie widziałam ;-) ) Niesamowita widoczność. Ciekawe czy ze Śnieżki widać dziś Wrocław...?

Fajnie :-) Ja w Karpaczu ale na Śnieżkę się nie wybieram więc nie sprawdzę niestety ;-) ale już się u nas chmurzy, do południa było ładnie... No i ta temperatura... +12. Ja nie trawiąca zimy takiej zimie mówię TAK :-)

u nas tez wiosna na calego hihi

ooo Ola o co poszlo z ta kupujaca?

Majka mi to sie wydaje ze raczej nie mozliwe zeby bylo widac u Was Sniezke nawet jezeli widocznosc jest rewelacyjna...

reklama
Zuza, na grupie u nas opisywałam całą historię a wojna z tą kupującą jest własnie o ten komentarz... żałuję tylko że z maila na mail ona używa coraz więcej wulgaryzmow, wyzwisk i obelg. ja starma się kulturalnie, na spokojnie, wyjaśniam a ona co mail to gorzej. w tej chwili odpisalam jej już, że zna moje stanowisko, że czekam na decyzje z allegro w sprawie a ponieważ wymiana mailowa znacząco obniza loty koncze dyskusję na tym etapie. zapadła cisza...martwię się tylko że to może być cisza przed burzą...

Do góry