reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

ulalaaaaaaaaaaa pięknie Iza sobie robaczka wypieliła, ale kaaaaaaaaaaawałek duzy do całowania!
Super, że jest już pa!

GRATULACJE I CZEKAMY NA WASZ POWRÓT DZIEWCZYNY !!

reklama
hej dziewczyny:)
ja dzis zaprosilam rodzicow i siostre z chlopiem na obiad i mialamtroche roboty.Juz pojechai moe odsapnąć z wami:)) widze ze mamy Nataszke:)gratulacje dla was dziewczynki:) dobra robota:) czekamy na was z utesknieniem:):)

Jeszcze nie wiem, za tydzień mam usg, może maleństwo nam pokaże co tam ma ;) ale każdy mi mówi, że chłopak będzie. Zobaczymy czy przepowiadacze mają rację :)
"Piękna" odwilż nam się zrobiła, co? No ale nic, korzystając z dnia wolnego lecę na zakupy. Pozdrawiam!

MartaJG - chcesz dołączyć do grupy? Jak coś to pisz do mnie pm

Aga - jak bedziesz online to daj mi znać, odtajnimy grupę i sama się zaprosisz ;)

Holly, będe na bank koło 17-18. Potem ...drugi dzien poświęceń..: Oglądam z Natą sagę "Zmierzch":) Dzis na tapecie 2 część:)

reklama
Do góry