reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aha... tak w Jeleniej :) Chociaż ostatnio moja Koleżanka rodziła w Kowarach i razem z partnerem byli zachwyceni. Mówili, że rodzinny poród kosztował ich cegiełkę czyli co łaska. Mieli własny pokój z kuchenką (?!). Położne oprócz jednej były sympatyczne. Ta jedna ponoć była okropna - darła się na rodzące i krzyczała, ze prą tak jakby sr*ły ;/

reklama
Izu, u mnie 150 szt wyszło...podzielam odczucie z tramwajem.... zrobiłam jeszcze dwie salatki i pieczeń rzymską oraz upiekłam łopatkę w ziołach i z czosnkiem.

A teraz to już nawet myślec mi się nie chce...

o rany a tu jeszcze nat kaszle jak nie wiem, boję się żeby mi nie zwymiotowałam tak jak wczoraj...

plan na jutro - posmażyć krewetki do sałatki, karpia oraz upiec ciasto. ubrać choinkę. odkurzyc mieszkanie, zmyć podłogi. zrobić prasowanie - już mało ambitnie - tylko dzieciom, więcej i atk nie dam rady. wieczorem zapstowac podłoge w salonie i popakowac preznety dla rodzinki.

rany boskie, nie zdążę z tym wszystkim...

Relacja na żywo - Nat niestety tak jak wczoraj...z rzygankiem...teraz śpi z tatusiem a ja jeszcze sobie walczę. ostatecznie zdecydowałam że dziś zrobie jeszcze prasowanie...właśnie skończyłam, uprasowałam jedno pranie dzieci i jedno nasze, więc o 100 % więcej niz zakładałam. w związku z tym na jutro mam o jedną sprawę mniej, za to poniewaz suszarka sie zwolniła zrobię jeszcze przed wigilią pranie, czyli jedno odpadło drugie przyszło::)

Bastek dziś zaczął odpowiadac na buziaczki:) ja do niego stojąc na krześle o podlewając kwiaty cmok cmok, on popatrzył na mnie, przechylił główkę i cmok cmok. mało nie spadłam z tego krzesła:)

no teraz to już chyba sama do się gadam więc ide spać:) dobranoc:)

ello
juz jestesmy :)
dojechalismy na 8 rano czyli calkiem niezle a droga byla tez ok... myslalam ze bedzie gorzej ;)
niestety prawie nic nie spalam a w domu tylko sie ogarnelam i pojechalam ledwo zywa do jg do ortodontki i d**** nie zdazylam - juz jej nie bylo :(
pozniej w nocy jeszcze zaliczylam tesco hihi a dzisiaj znowu od rana w biegu...
ydalo mi sie spotkac z ortodonkta i cala szczęka mnie teraz boli :(
bylam tez na spacerku z Lenka i bylo super!
aaa i zajrzalam do przychodni na grottgera i zalatwilam skierowanie do kardiologa :)
a jeszcze dzisiaj jade do jg do fryza hihi
oj mowie wam ciagle zmeczona jestem i niewiem kiedy ja sie wyspie...

internet mi tu dziala a raczej prawie nie dziala i godzine kombinowalam zeby wejsc tu na forum wiec mam nadzieje ze mnie zaraz nie wywali i wysle posta hihi

podejrzewam ze odezwe sie dopiero w nowym roku bo niemam jak tutaj
:(

ZYCZE WAM DZIEWCZYNY, WASZYM DZIECIACZKOM I NAJBLIZSZYM
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!
DUZO ZDROWIA I USMIECHU!!!!
SPOKOJNYCH SWIAT I NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!
POZDRAWIAM SERDECZNIE

Olu, zdrówka dla Natki.
Franiu walczy już nie tylko z paciorkowcem ale i z gronkowcem.. Codziennie jesteśmy u lekarza zeby monitorowac sytuację. Tylko dzwonie, każa przyjść, zanoszą nasza kartę do gabinetu i jestesmy proszenie poza kolejnością. Te spojrzenia.. Ale nie dziwie się w sumie.
Dobra, wpadłam tutaj żeby Wam złożyć życzenia dziewczyny.

Zdrowych, pogodnych, wesołych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
a w nowym roku wszelkiej pomyślności i zdrowia. Przede wszystkim dla naszych dzieciaczków.

Aga, mam nadzieję, ze Franuś szybko poradzi sobie z tymi bakteriami...tak jak pisałam mam dla Ciebie trochę rzeczy na allegro więc daj znać kiedy byś miała mozliwość po świętach podjechać:)

reklama
Dużo zdrowia - to banalne
Dużo śniegu - to normalne
Dużo kasy - nie wiem z skąd
Życzę Wam Wesołych Świąt
Dużo zdrowia i radości w sercach
Waszych niech zagości.
I prezenty i śnieg
biały by te Święta urok miały.
Smacznych wzruszeń
przy choince I Odjazdowego Sylwestra ;**

życzą Monia, Rafał i Lenka:)***