reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
ello :-)

no niezle z tym sniegiem u Was! szkoda ze my tutaj choc odrobinke tego niemamy :-(
u nas temperatury dodatnie i cieplo ....

Izu > niezla rzeź tam musiala byc z tymi kurami brrr...
i jak karpatka?

a ja juz mam gotowe łazanki i tyleee mi tego wyszlo ze mialam problem zeby to wszystko razem wymieszac bo niemam takich duzych garow :-D
mam nadzieje ze M. bedzie smakowalo ;-)

Karpatka wyszła :) jeeej :)
Byłam na tyle bezczelna i zrobiłam krem z torebki dr oetkera i wiecie co... chyba lepszego bym nie zrobiła :D Ale na drugi raz dam dwie paczki zamiast jednej bo wydaje mi się, że mogło by być więcej :) Aczkolwiek później jak pokroję to ocenię.
Ten mount everest trochę popsuł wizerunek, ale w smaku to nie przeszkadza :)

Za godzinę wyruszam w miasto :( jejku jak mi się nie chce :(
Śnieg sypie i sypie :(
A dzisiaj mi się śniło, że urodziłam na chodniku (koło Palermo) ahaha :) i że nawet nic nie poczułam :)

Izu > super ze karpatka wyszła :-)
wstyd sie przyznac ale ja zawsze ide na latwizne i robie z torebki hihi :zawstydzona/y:
W taka pogode? naprawde musisz wychodzic z domu? Uwazaj na siebie!
wooo niezly sen :-D

Jest, jest... Byłam na poczcie, prawie zamarzłam i ledwo się przez zaspy przebiłam. Ludzie odśnieżający chodniki w Karpaczu chyba zamarzli jeszcze wcześniej bo chodniki są jednym wielkim sajgonem...

jejku jak mi się już nudzi :(
3 miesiące siedzę sama jak palec :( z przerwami na weekendy.

a tu na forum u nas cisza i cisza :/

reklama
Do góry