reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

No jestem:)
Nie miałam kompa bo mi P zabrał i pojechał do wałbrzycha na pół dnia:)

Izu ciesze się że łazanki wyszły dobre:)

Co do proszku do pieczenia to sprzedam Wam patent na sprzątania przedświąteczne. szwagierka mi podrzuciła radę żeby wsypac 1 proszek do pieczenia do proszku do prania firan. nie chciało mi sie wierzyć, ale wsypałam. dziewczynki - takie bieluśkie firany wyszły jak nie wiem:):) wszystkie wybielacze i vanishe wymiękają:):) sprawdzone i polecam:):)

Uciekam do roboty, aukcje spisać, dzis miałam dobry dzień na allegro:):) no i znów 75 zdjęć czeka w kolejce:)

A ja dziś pokonowałam 2 okna u dzieci w pokoju, 1 u nas,, zmiany pościeli, dzieciaków pokoik juz na świeta wysprzątany, został tylko dywanik do przeprania:)

kupiłam sobie chodnik do przedpokoju, chrzestna odpaliła mi 300 zł w prezencie na imieniny to sobie zaszalałam, a co:):)
CHODNIKI 100 cm =37 NOWE WZORY= OBSZYCIE GRATIS (1360844069) - Aukcje internetowe Allegro

wybrałam zielony margerite:)

Zuzka - krówka rządzi.:) super malutka się bawi:) ja swojej nat ostatnio zakupiłam gumowego dmuchanego osiołka do skakania:) też ma frajde jak szalona:):)

Mnsmile ciesze się że wszystko w porządku:) warunki na drodze masakra, lepiej w ogóle z domu nie wychodzić...

a u nas sypie i sypie, od rana mam przed drzwiami prawie 15 cm świeżego śniegu i jeszcze zawiewa tak, że nie mogłam drzwi otworzyć jak szłam liczniki spisać...wrrrrr...nie znoszę zimy.....

reklama
Aga > no ja trzymam caly czas kciukasy za Frania i nie ma dnia zebym o Was nie pomyslala :-)
Naprawde dzielny chłopak że to wszystko wytrzymuje! Jak mu kiedyś to wszystko opowiesz co musiał przejść... echhhh...
Kurcze kicha z tymi dzierżawcami - oby zmadrzeli!!!
Super ze wreszcie sie zobaczycie! napewno wszyscy stesknieni bardzo za soba jestescie.. miesiac czasu to kawal czasu...

A Lenka policzki faktycznie ma fajne hihi - Dzięki Aga :-)

a gdzie nasza Ola? ja tu siedze dzisiaj i myslalam ze wreszcie sie spotkamy a tu cichooo a moj M. juz marudzi strasznie weic musze zmykac ;-)

do jutra! spokojnej nocy!

Holly, kamień z serca :)
Aguś, trzymam mocno kciuki za Franule.
Przykra sytuacja... ale ku*** taka prawda, że tylko pieniądze się dla innych liczą... a jeszcze jak nie masz znajomości to już w ogóle... weź coś osiągnij w tym p*** kraju.
Ryczałtowców nie znam :( W pracy miałam styczność głównie z firmami na pełnej ksiegowości. Ale cały czas pamiętam, żeby wysłać do wszystkich maila.
Ola, rada zapamiętana :) Proszę więcej, ja lubię takie nowinki :)
Zuza, krowa lepiej wygląda niż w sklepie:) baaardzo fajna :D Lenka przeurocza :)
Ehh ja już też chcę swoją zobaczyć :) Kurczaczek nooooo, nawet nie widziałam jej a już strasznie tęsknie :)

Mój P. wpadł na chwilę i znowu pojechał :( kurczę jest niewyspany a szef go wysyła!!! Jak tak można!!!
Aż mi się ryczeć już chce!!! I jeszcze za jakie grosze!
Mam nadzieję, że w nowym roku znajdzie jakiegoś lepszego pracodawce... bo ten go wykorzystuje na maxa, a on sobie pozwala.

Ostatnia edycja:
Izu poczekaj jeszcze chwilkę a napatrzysz się za wszystkie czasy:):)

Aga, co za głupi kraj...ręce opadaja...a przecież w grę wchodzą przecież niemałe pieniążki...mam nadzieję, że jednak zapadna inne decyzje bo przecież zamknięcie tego ośrodka dla Was oznacza przsetój w turnusach który moze spowodować niepowetowane straty w rehabilitacji Franka...
strasznie się cieszę że Twoi przyjeżdżają i będziecie razem:) pozdrowienia dla Waszej czwóreczki:)
Mały ciężko pracuje...rany ileż on musi walczyć o to ci inne dzieci po prostu w pewnym momencie odkrywają...wyobrażam sobie ile sił, potu i łez musi kosztować Frania ta codzienna praca, ćwiczenia. tym bardziej go uwielbiam, popatrz, on ciągle pracuje, codziennie od nowa, mimo że wie ile to go będzie kosztowało wysiłku. wielu dorosłych by dało sobie spokój a on, taki maluszek dzielnie walczy. jeszcze trochę, jeszcze chwilę...musicie wytrzymać. wycałuj go ode mnie, jesteście we dwójkę niesamowici:) trzymam kciuki za nowe osiągnięcia, każdy dzień ćwiczeń i cieszę się z Wami, że jesteście już wszyscy razem.

Kochana, trzymam kciuki :-) A ja się biorę za pranie i prasowanie.

Słuchajcie, mój R. codziennie odśnieża balkon, wczoraj ostatni raz robił to o 21. Dziś rano jest śniegu ponad kolana. Szok normalnie... I cały czas mocno sypie. Jak tak dalej pójdzie to nas od świata odetnie całkiem ,a my do piątku bez auta.

Holly, wobrażam sobie co tam u was może się dziać... u nas przed klatką jest dosłownie masakra... a samochody są dosłownie zasypane do połowy :) sąsiedzi takie tunele sobie zrobili żeby mogli wyjechać :)

Ja już jeden placek wstawiłam... ale nie spodziewam się rewelacji :( z powodu jajek (białko to sama woda) :(
oczywiscie kupiłam marketowe... bo od P. z wioski jakiś pies pozagryzał 40 kur u sąsiadów i teraz nie ma sąsiad jejek :( Niezły dżihad musiał tam być, że aż 40 kur w jedną noc wytępił :)
Teraz został mi bazarek... no ale trochę daleko i nie chce mi się śmigać z buta w taką pogodę :(
No nic... za 30 minut zobaczymy co to wyjdzie ;/

reklama
DSC_7779.jpg o kurczak... jaki mount everest! Mam nadzieję, że trochę opadnie :)

Do góry