reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dzień dobry kochane :)

Nawet sie wyspalam....:tak:
Zaraz jakies sniadanko trza zjesc...bo zoladek do kregoslupa mi przyrosł.. hheeh

co do badan to ja robie na groszowej bo tam za godzine wynik odrazu...a gdzie indziej sie czeka tydzien:shocked2:

Al.Szyszkowska - juz masz donoszona ciaze bo po 36 tygodniu juz jest uznawana jakos donoszona...wiec trzymamy kciuki :)) ale do 38 wytrzymaj jeszcze:)
najgorzej to chyba przenosic ja bym tez wolała z miesiac wczesniej niz przenosic...bo mi akurat wypada 27 marzez w 4 kwietnia jest wielkanoc i nie chcialabym mojego starszego - ale i tak małego - synka zostawiac w domu samego ...

a na zgage w 1 ciazy mi nie pomagaly nawet migdały...:crazy::-( teraz mam zgage ale rzadziej . Póki co i zrobie łyka mleka i da sie zniesc hehe :)

Dobra ide cos porobic....odezwe sie potem :)
Miłego dnia:-);-)

reklama
Cześć dziewczynki:-)
Ja tez tylko na chwilkę, musze za robote sie wziąć, dziś ostatni dzień kiedy cos tam powystawiam, jutro już sprzatanie i po malutku szykowanie, w środe ostatnie zakupy prezentowe więc nie będzie czasu. Ale zdecydowanie to luksus pracowac w domu i na własny rachunek, pracuję kiedy chcę i kiedy jest coś innego waznego to rzucam robote i zajmuję sie domem, zakupami albo dzieckiem:) Coraz bardziej doceniam ten pomysł- zaraz po macierzyńskim legalizuję firmę i od tej pory sama sobie będę sterem zeglarzem i okretem:tak: mam tylko nadzieję że się nie utopię:-D
Dziewczyny, jak do tej pory jedyną ulgę na zgagulca przynosi mi rennie, żadne tam migdały ani mleko ani inne ciekawe pomysły, włącznie z rzuciem pietruszki jakoś nie skutkują. tylko rennie, całe szczęście że dozwolone w ciąży bo nie wiem co bym bez niego zrobiła. powinni mi w tej firmie jakieś zniżki już zaproponowac za ilości zużycia:tak:
Dobra, uciekam popracować, miłego dnia, widze że dzis nieco mrozy odpuściły, może na jakiś spacer?????
pa

Hej dziewczyny,
Cisza tu przez weekend była :-)

Byłam dzisiaj na tych badaniach, na Sudeckiej są płatne, babka mi powiedziała że nie podpisali oni umowy. Pojechałam do laboratorium przy Przychodni Zabobrze na Ogińskiego. Polecam! Tam badania ze skierowaniem zrobili mi za darmo, bardzo miła atmosfera tam panuje :-)
Sok z żurawin znalazłam w sklepie Rondo na Zabobrzu - jakby ktoś szukał :-) Ale drogi trochę i przeczytałam że po otwarciu można tylko 7 dni w lodówce trzymać- masakra - w życiu tego w 7 dni nie wypije.
Współczuje że macie zgage, ja nie wiem w ogóle co to słowo znaczy :-)
Orientujecie się czy w czwartek będzie otwarte jakieś tesco czy carrefour? Męzuś dopiero będzie w czwartek w domu a chciałam byśmy razem prezent wybrali dla mojego brata i jego dziewczyny.
Pozdrawiam!!!

Cześć dziewczyny.
Widzę, że przed świętami wszystkie zabiegane jesteśmy, ja zrobiłam sobie chwilkę odpoczynku, bo już wysiadam;-)
alexandriaa w czwartek napewno będą otwarte sklepy zawsze są otwarte w wigilię, tylko radziłabym Ci jechać rano, bo później będzie pełno ludzi. Ja dzisiaj z samego rana byłam na zakupach w caarfurze, ludzi jeszcze za dużo nie było, ale za to wszystko poprzebierane. Prawie wszystkie pudełka z kosmetykami porozrywane, ci ludzie to debile!!!! brak mi słów:wściekła/y: Wczoraj też jeździłam po sklepach popołudniu to było od zarąbania ludzi, a półki już widać poprzerzedzane. Co roku sobie powtarzam, że na ostatnią chwilę kupować nie będę, ale i tak co roku popełniam ten sam błąd;-)

Witajcie!! :))

Ja juz wszystko zrobione jedynie jakies male sprzatanko ale to juz w czwartek rano ...a no zapomnialam jeszcze karnisz musi mi maz przykrecic i musze powiesic firanki u sebusia w pokoju i bedzie skonczone. Walsnie ubrałam choinke zapakowałam prezenty, i odpoczywam....
Pogoda okropna, caly snieg nam stopnial w starej kamienicy hehe i wieje ze glowe moze urwac.
Widze ze wszystkie zapracowane.... ja dzis wieczorem cos bede robic z tesciowa...oczywiscie chodzi o gotowanie...

Buziaki i milego wieczorku:-)

Hej dziewczyny:-D
Ja dziś odwaliłam porządne sprzątanie i ledwo patrzę na oczy. Mężowi wręczyłam liste zakupów, niech się sam męczy z tymi tłumami tumanów:-) Szczerze mówiąc nie dałabym rady robic dzis zakupów. Niestety jutro mnie to nie ominie- brakuje nam jeszcze paru prezentów i musze coś wybrać- mój mąż kompletnie sie do tego nie nadaje:no:
Jutro od rana gotuję- uszka, pierogi, pieczeń rzymską, ciasto, machnę ze dwie sałatki, pod wieczór jak Natala wstanie z drzemki pojedziemy po choinkę i dokupić te parę drobiazgów:tak: W planach mam wypad do pepco, darzę sympatią ten sklep, mają sporo fajnych rzeczy w niskich cenach więc zawsze moge coś tam wybrać a nie musze sie nabiegac jak baran tak jak w carrefourze czy tesco. Więc jeśli któras się jutro wybiera do tego sklepu to ta z dużym brzuchem i obłędem w oczach to ja;-)
W wigilię to już tylko obieranie choinki, strojenie domu, pakowanie prezentów i ewentualnie do ugotowania to czego jutro nie dam rady:sorry:
Wczoraj o 23 wzięłam sie jeszcze za pranie dywanu i ledwo dałam radę:shocked2:Brzuch mnie bardzo rozbolał więc dziś staram się oszczędzać, zrobię coś i chwile odpoczywam, chcialabym święta w domu spędzić a nie w szpitalu. Zaraz po świetach- w poniedziałek mam wizyte u lekarza, zobaczymy co powie, czy moje odczucia sa dobre ze syn wcześniej sie szykuje:happy: No i unas tyle, szkoda że śnieg nam topnieje, tak sie cieszyłam na białe święta a tu chyba będzie jak zwykle:wściekła/y:
No to uciekam, miłego wieczorku kochane i do usłyszenia:laugh2:

Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia.

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku !!!

Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, pociechy z maluszków tych w brzuszkach i tych nie
życzy:
Monika

reklama
Witam! jestem nowa :sorry: i kompletnie jeszcze zielona w temacie. Szukam właśnie dobrego ginekologa, jakbyście mogły napiszcie do kogo chodzicie :sorry:Jestem z okolic Jeleniej Góry. Chciałabym rodzić w szpitalu wojewódzkim, tylko nie wiem jak to się odbywa. Trzeba tam pójść i powiedzieć, że chcę tu rodzić czy jak? chciałabym też zamówić sobie tą salę osobną, żeby mieć to minimum prywatności :sorry:

Do góry