reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

zuza-anna też zazdroszczę zakupków - napewno nie będziesz mogła się powstrzymać by i tak coś dla Małej kupić :-)

mona124 ja już w piżamce leżę więc nie ma szans by ktoś mnie do Tesco wygonił hih trudno, jakoś przeżyję bez mandarynek - byle do jutra ;-) a jaki wózeczek kupiliście - pochwal się!

reklama
Ja do Wrocka mogę jeździć co tydzień i szwędać się od rana do nocy po sklapach:tak:
I nie ważne, że powoli robię się wielka, to i tak zawsze sobie jakiś ciuch wynajdę hi hi.
Uciekam powolutku do łóżeczka.
Dobranoc dziewczynki;-)

zuza-anna też zazdroszczę zakupków - napewno nie będziesz mogła się powstrzymać by i tak coś dla Małej kupić :-)

mona124 ja już w piżamce leżę więc nie ma szans by ktoś mnie do Tesco wygonił hih trudno, jakoś przeżyję bez mandarynek - byle do jutra ;-) a jaki wózeczek kupiliście - pochwal się!

Miałam na myśli Twojego męża, żeby po mandarynki leciał hi hi.
A wózeczek kupiliśmy taki:
MICRALITE TORO MEGA OKAZJA CENOWA !
mamy ten czarny, a środek jest beżowy

Ja to teraz za długo po sklepach chodzić nie mogę bo plecy mnie strasznie bolą i ogólnie mi ciężko mimo że brzucha nie mam jakiegoś wielkiego..

Ja też dziewczyny uciekam już spać - to już moja pora! ;-) Dobranoc PAPA

Mona mój mąż jest w Suwałkach w delegacji więc może sobie pojechać .... :) niestety jestem zdana tylko na siebie.
Bardzo ładny wózeczek!!! ja się zastanawiam nad tako jumperem albo leviroo (facet na allegro sprzedaje z Niemiec) zobaczymy

No to faktycznie bidna jesteś, że mężuś w delegacji;-)
Ja też się zastanawiałam nad tym leviroo, też mi się podobał, tylko ze wolałam zobaczyć wózeczek na własne oczy.
zuza-anna słyszałam, że fajne sa te x-landery.
Dobranoc pa pa..

Miłego Dnia dziewczyny!! Ja dzisiaj wyruszam na jakieś zakupki na miasto - po mandarynki hihi :-) Tylko nie mam w czym chodzić w taki mróz.Trzeba ubierać się w kilka warstw ;-)

Dzien dobry :)

widze ze szykujecie sie do porodu :) ja tez juz bym chciala oj zeby chociaz luty był...

mona124 - sliczny wozeczek... :)

ja to sie musze zaopatrzyc w podwojny bo moj mlody bedzie mial rok i 5 miesiecy... i chyba sam nie pojdzie gdzies dalej na nożkach....

Hej dziewczyny.

Ja dzisiaj zabieram się za porządki w końcu;-)
Podostawałam wczoraj jeszcze parę rzeczy od koleżanki, więc sie piorą.
Teraz zastanawiam się nad kupnem łóżeczka, co prawda miałam dostać od koleżanki, ale już sama nie wiem czy na nie czekać, bo miała mi je dać w grudniu, ale jak narazie śpi w nim jej córcia, a ja chciałabym je jeszcze odświeżyć i materacyk i pościel dokupić. Może poczekam jeszcze do stycznia i kupię jakby co w styczniu.
Czarnuszka88 też bym chciała żeby już był luty, a najlepiej żeby już było po moim porodzie, bo coraz bardziej zaczynam trząść ze strachu majtami:laugh2:
Uciekam dalej sprzątać, miłego dnia......

reklama
Witam:)jak sie czujecie Kobietki?Bo ja jak widze takie sloneczko na dworze to az zyc mi sie chce i zaden mroz mnie nie wystraszy :DIde zaraz na spacerek po owoce....mona124 > ja jestem zadowolona z XQ. Oglądałam mnostwo wozkow w sklepach i porownywalam je pod wieloma wzgledami ale ten mi jakos najbardziej spasowal.Tym bardziej ze udalo mi sie jeszcze kupic z koncowek poprzedniego rocznika na czym sporo zaoszczedzilam :)alexandriaa > no ja tez juz mam biede w ciuszkach hihijuz nawet w kurtke narciarska sie nie mieszcze i zostal mi tylko plaszczyk. u mnie w sumie urosl tylko brzusio i to w dodatku jest taki do przodu sterczacy :) jak bym arbuza pod bluzke wlozyla hihiczarnuszka88 > mam znajoma ktora ma taka sama sytuacje jak Ty z maluchami i znalazla moim zdaniem super wozeczek dla nich :) tylko niewiem czy w pl jest on tez dostepny bo ona tu nie mieszka... musialabys poszukac....http://www.preciouslittleone.com/pr...il-and-teds-vibe-double-buggy---black/mona124 > to musisz sie przypomniec kolezance i spytac wprost kiedy moze Ci je dac - to chyba normalna sprawa :)ja zamawialam lozeczko przez allegro i mialam historie bo w czasie transportu paczki z jakims olejem sie rozlecialy i dostalam lozeczko zalane :) w ogole nie przyjelam tej przesylki od kuriera ale po paru dniach przyslali mi kolejne nowiutkie lozeczko :)widze ze chyba tylko ja tak sie pospieszylam juz z tymi zakupami i mam wszystko :) nawet rzeczy w ostatnim tygodniu popralam i poprasowalam :)

Do góry