reklama
hej
co u Was Kobietki
jak po swietach?
ja sie tak najadlam ze po porodzie moge isc na diete do nastepnych swiat hihi
zlapal mnie dzisiaj jakis paskudny katar i caly czas z chusteczkami siedze
a dzidzia szaleje i to baardzo
mam wrazenie ze jest juz bardzo nisko no i przez swieta znowu mialam twardnienie brzucha i troszke mnie ciagnelo w podbrzuszu ale musze jeszcze troche wytrzymac
juz za tydzien mam wizyte u gina wiec zobaczymy co mi powie....
a co u Was? jak sie czujecie?
co u Was Kobietki
jak po swietach?
ja sie tak najadlam ze po porodzie moge isc na diete do nastepnych swiat hihi
zlapal mnie dzisiaj jakis paskudny katar i caly czas z chusteczkami siedze
a dzidzia szaleje i to baardzo
mam wrazenie ze jest juz bardzo nisko no i przez swieta znowu mialam twardnienie brzucha i troszke mnie ciagnelo w podbrzuszu ale musze jeszcze troche wytrzymac
juz za tydzien mam wizyte u gina wiec zobaczymy co mi powie....
a co u Was? jak sie czujecie?
msdracula > witaj miedzy nami kangurkami
napisz cos wiecej o sobie
ja chodze do dr. Dąbrusia (przyjmuje na NFZ w przychodni na Zabobrzu i w przychodni na MSWiA na Nowowiejskiej). Jestem bardzo zadowolona bo wczesniej to rozne mialam sytuacje z lekarzami....
tez zamierzam rodzic w szpitalu w JG mimo ze moj lekarz tam nie pracuje. W czasie ciąży bylam tam juz 2x i powiem szczerze ze opieka jest bardzo dobra.
Niewiem w ktorym jestes tygodniu ale jak juz bedziesz blizej porodu to jak zadzwonisz do szpitala to wszystkiego sie dowiesz. Ja tez chcialabym porod indywidualny ale narazie z polozna umowilam sie ze zadzwonie do niej na poczatku stycznia no i zobaczymy co mi powie....
Jeżeli chodzi o dr. Kałdonka do niezbyt przyjemne mam z nim doswiadczenia
i ja osobiscie nie polecam. Nawet ostatnio rozmawialam prywatnie na jego temat z jednym z lekarzy ze szpitala w bukowcu i teraz juz jestem pewna ze nigdy wiecej do niego nie pojde... No ale opinie sa rozne......
O wiekszosci lekarzy sa dobre opinie do czsu gdy niema komplikacjii... gorzej jak cos sie zaczyna dziac .... a wtedy przydaje sie naprawde dobry lekarz!
To jest tylko moja prywatna opinia
Al.Szyszkowska > ja sie ciesze ze sniegu niema bo przynajmniej nie jest mi przykro ze wszyscy z nartami biegaja co prawda dzisiaj w szklarskiej zauwazylam troche smialkow z nartami i deskami ktorzy wyszli chyba na poszukiwania sniegu hihi
Trzymaj sie kobietko - tak do Nowego Roku
ooo activia mowisz ... musze chyba sprobowac
Napisz jak na wizycie!!!
Czarnuszka88 > u mnie tez zaparcia i juz niemam pomyslu co robic. Mama syrop homeopatyczny i wczesniej od razu na mnie dzialal a teraz ni huhu
Chyba za duzo tych kombinacji jedzeniowych w swieta hihi
mona124 > o widze kobietko ze masz tak jak ja... ja tez noce nie przespane i w swieta mialam juz stracha ale obiecalam sobie ze musze jeszcze 2 tygi wytrzymac hihi
Damy rade Kiedy masz wizyte u gina?
Czarnuszka88 > u mnie tez dzisiaj pomidorowa
msdracula > z tego co ostatnio mi powiedzieli w szpitalu to aktualnie zostala tylko jedna polozna ktora moze przyjmowac porody indywidualne (maja jakies zawirowania prawne i to dlatego) ale nie wiadomo jak to bedzie wygladac po Nowym Roku. Jak tylko sie skontaktuje z ta polozna to dam Ci znac co i jak
ja chodze do dr. Dąbrusia (przyjmuje na NFZ w przychodni na Zabobrzu i w przychodni na MSWiA na Nowowiejskiej). Jestem bardzo zadowolona bo wczesniej to rozne mialam sytuacje z lekarzami....
tez zamierzam rodzic w szpitalu w JG mimo ze moj lekarz tam nie pracuje. W czasie ciąży bylam tam juz 2x i powiem szczerze ze opieka jest bardzo dobra.
Niewiem w ktorym jestes tygodniu ale jak juz bedziesz blizej porodu to jak zadzwonisz do szpitala to wszystkiego sie dowiesz. Ja tez chcialabym porod indywidualny ale narazie z polozna umowilam sie ze zadzwonie do niej na poczatku stycznia no i zobaczymy co mi powie....
Jeżeli chodzi o dr. Kałdonka do niezbyt przyjemne mam z nim doswiadczenia
i ja osobiscie nie polecam. Nawet ostatnio rozmawialam prywatnie na jego temat z jednym z lekarzy ze szpitala w bukowcu i teraz juz jestem pewna ze nigdy wiecej do niego nie pojde... No ale opinie sa rozne......
O wiekszosci lekarzy sa dobre opinie do czsu gdy niema komplikacjii... gorzej jak cos sie zaczyna dziac .... a wtedy przydaje sie naprawde dobry lekarz!
To jest tylko moja prywatna opinia
Al.Szyszkowska > ja sie ciesze ze sniegu niema bo przynajmniej nie jest mi przykro ze wszyscy z nartami biegaja co prawda dzisiaj w szklarskiej zauwazylam troche smialkow z nartami i deskami ktorzy wyszli chyba na poszukiwania sniegu hihi
Trzymaj sie kobietko - tak do Nowego Roku
ooo activia mowisz ... musze chyba sprobowac
Napisz jak na wizycie!!!
Czarnuszka88 > u mnie tez zaparcia i juz niemam pomyslu co robic. Mama syrop homeopatyczny i wczesniej od razu na mnie dzialal a teraz ni huhu
Chyba za duzo tych kombinacji jedzeniowych w swieta hihi
mona124 > o widze kobietko ze masz tak jak ja... ja tez noce nie przespane i w swieta mialam juz stracha ale obiecalam sobie ze musze jeszcze 2 tygi wytrzymac hihi
Damy rade Kiedy masz wizyte u gina?
Czarnuszka88 > u mnie tez dzisiaj pomidorowa
msdracula > z tego co ostatnio mi powiedzieli w szpitalu to aktualnie zostala tylko jedna polozna ktora moze przyjmowac porody indywidualne (maja jakies zawirowania prawne i to dlatego) ale nie wiadomo jak to bedzie wygladac po Nowym Roku. Jak tylko sie skontaktuje z ta polozna to dam Ci znac co i jak
ach i musze sie pochwalic > bylam we wrocku przed swietami i zajrzalam do H&M i akurat bylo troche fajnych rzeczy dla dzieciaczkow na wyprzedazy a najlepsze jest to ze kupilam kombinezonik dla Malutkiej ten ktory chcialam i jak kosztowal wczesniej 149zl to zaplacilam 49zl!!! no i jeszcze pare *******ek kupilam
a dzis zaczelam przegladac na alleggro fajbanki pod materacyk do lozeczka bo moj kochany mezus wczoraj zrobil rewolucje w domu i juz przyszykowal wstepnie caly kacik dla dzidzi.
Stoi juz lozeczko i przewijak
a dzis zaczelam przegladac na alleggro fajbanki pod materacyk do lozeczka bo moj kochany mezus wczoraj zrobil rewolucje w domu i juz przyszykowal wstepnie caly kacik dla dzidzi.
Stoi juz lozeczko i przewijak
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
- ooooo no ja na 20 ....a szkoda moze innym razem trzymam kciuki za wizytke i za fasolke w brzuszku!!! i oby maz mial milą nieposdzianke ):-);-)Czarnuszka wizytę mam na 16.15, więc chyba się miniemy z tego co pamietam to masz na 20
- ja tez byłam kilka razy u Dąbrusia po porodzie pierwszym na sciaganie szwow bo mojej nie było i jest swietnym lekarzem )msdracula > witaj miedzy nami kangurkami
Moja lekarka tez nie pracuje w szpitalu a mialam bardzo dobrą opieke i bylam zadowolona bardzo, wiec mysle ze to nie ma reguły.
zuza-anna - ja dzisiaj wzielam wszystkie ciuszki dla dzidzi po synku i galy mi wyszly tyle tego ło ho ho hehe W tesco sa teraz promocje - 70% i kupilam ostatnio dla dzidziolka taki malenki polarek blekitny w paseczki ) cuuudny przeceniony z 34 na 17.... wszystkie ciuszki sa przecenione. Jeszcze wlasnie kombinezonik musze kupic bo po synku mam na 68 pozatym bedzie wiosna i niewiem jaka pogoda. Ja jeszcze nie bylam we wroclawiu na zakupach ale chyba sie wybiore po nowym roku, uwielbiam centra handlowe ) juz nie moge sie doczekac kiedy wybuduja nasze w jeleniej
Ostatnia edycja:
czarnuszka88 > zgadzam sie z Toba ze nie ma reguly
a z tymi ciuszkami ja juz chyba musze wystopowac hihi poczekam az teraz rodzinka troche pokupuje a kombinezonik kupilam r.68 bo tak doradzila mi siostra ale martwie sie czy nie za duzy....
a z tymi ciuszkami ja juz chyba musze wystopowac hihi poczekam az teraz rodzinka troche pokupuje a kombinezonik kupilam r.68 bo tak doradzila mi siostra ale martwie sie czy nie za duzy....
mona124
Fanka BB :)
zuza-anna aż się boję położyć mimo, że padnięta jestem, mała znowu wierci się niemiłosiernie, aż brzuch cały chodzi, czasami płakać mi sie chce z tego wszystkiego. Też myslę, żeby wytrzymać jeszcze chociaż 2 tygodnie.
Ja mam wizyte 5 stycznia, choc już nie mogę się doczekać.
Muszę jeszcze porobić badania. Nie wiecie ile się czeka na wynik z hbs?
Mój widział w nocy jak sie męczę więc teraz całkowicie nie pozwala mi nic robić, wystraszony od wigilli chodzi, bo go nastraszyłam że rodzić będę
Ja mam wizyte 5 stycznia, choc już nie mogę się doczekać.
Muszę jeszcze porobić badania. Nie wiecie ile się czeka na wynik z hbs?
Mój widział w nocy jak sie męczę więc teraz całkowicie nie pozwala mi nic robić, wystraszony od wigilli chodzi, bo go nastraszyłam że rodzić będę
msdracula
Fanka BB :)
zuz-zanna ja jestem na samym początku, czekam na pierwszą wizyte, prawdopodobnie teraz 5 tydzień się zaczął ale już ciekawią mnie wszystkie formalne sprawy związane ze szpitalem, dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi :-) to czekam na informację jak będziesz coś wiedzieć od połoznej
czarnuszka dziękuje mam nadzieję,że już coś będzie widać i ustali jakis termin
czarnuszka dziękuje mam nadzieję,że już coś będzie widać i ustali jakis termin
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzien doberek
U nas nocka przespana. Mlody w brzuchu spi nadal...jakis taki leniwy ostatnio jest - chyba po tatusiu
Nie lubie zimy:-( nie ma co robic. Ale w styczniu bede szykowac wszystko dla dzidzi - moze zechce wczesniej wyjsc.. oczywiscie mam na mysli luty.
Ide jakies sniadanko zjesc i cos porobic.
Zaglądne pozniej )
Miłego dzionka:-)
U nas nocka przespana. Mlody w brzuchu spi nadal...jakis taki leniwy ostatnio jest - chyba po tatusiu
Nie lubie zimy:-( nie ma co robic. Ale w styczniu bede szykowac wszystko dla dzidzi - moze zechce wczesniej wyjsc.. oczywiscie mam na mysli luty.
Ide jakies sniadanko zjesc i cos porobic.
Zaglądne pozniej )
Miłego dzionka:-)
- No tak ale Ty masz ternim na luty z tego co wiem a ja dopiero na koniec marca, wiec licze na to ze pogoda bedzie łada - bardzo bym chciała ale zobaczymy , w tym roku w marcu jeszcze snieg był I mam nadzieje ze kombinezonik nie bedzie mi az tak potrzebny )czarnuszka88 > zgadzam sie z Toba ze nie ma reguly