reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
mnsmile > musi to super wygladac jak tak sie turla Twoja Mala :-)

Izu > my oczywiscie na święta jedziemy do PL :-) bedziemy u Teściów w Szklarskiej. Po świętach jedziemy na chwilke do mojej Mamy i Siostry i pozniej znowu na Sylwestra wracamy do Szklarki... A dzisiaj wreszcie M. ustalil w pracy ile bedziemy miec wolnego i wyjezdzamy 22 grud. wieczorkiem a wracamy w niedziele po nowym roku :-) ciesze sie bardzo ze troche tam posiedzimy hihi
ooo czyli doczekalas sie wreszcie na deske do prasowania ;-) ja dzisiaj mialam wolne od zelaska ale jutro znowu bede meczyc...

Chlebek wyszedl pyszny i juz jednego niema bo zjedlismy do strogonowa hihi
a za forme robily moje rece hihi nie uzywalam zadnej tylko wyglaskalam taki ksztalt i polozylam na blaszce i do pieca wio :-p

Izu > szkoda ze nie mozesz w tym roku na narty sie wybrac bo ja niemam z kim na stok skoczyc :-(
tzn. bedzie M. jego kuzyn lub kolega jeszcze ale jakas babka by sie przydala a nie sami faceci :-)

ta krówka jest przecudowna ale coś mi się wydaje, że dla maluszek będzie bardziej zachwycony biedronką :)

zuza chętnie na te narty!!! Aż mi się łezka w oku kręci!!!
a w końcu właśnie się doczekałam na dechę :) wracaliśmy od mojej mamy dosłownie tak obładowani jak w reklamie IKEI :) W małej polówce dwufunkcyjny wózek, deska do prasowania i wałówka oraz skrzynka z narzędziami mojego P. :) Normalnie komicznie wyglądaliśmy :D

Męczy mnie znowu zgaga :/ Oj ta Natasza będzie chyba z mega czupryna :D

no w końcu i ja się odezwę:)

Izu, kochana przepraszam jeśli Cię uraziłam tą moją wypowiedzią o pójściu na łatwiochę:) ja sama wiem że można swietne kosmetyki kupic w rewelacyjnej cenie i chociaz sie wściekam że to łatwizna to zawsze sie ciesze jak dostanę np taki zestaw loreala bo mam kilka fajnych kosmetyków za cenę własciwie jednego. poza tym już taka żyła jestem że na swoje kosmetyki zawsze mi szkoda kasy no i wtedy zestaw prezentowy jak znalazł:):)

Zuzka mi się biedrona bardziej podoba:) ale krówka też superaśna. Chlebek piękny upiekłaś, gratuluję, cudo:)
Co do nart, ja sie niestety nie piszę, nie znoszę tego sportu po prostu...

hihi, jutro rano ide do fryzjera:):) a wieczorem małż mi włosy farbować ma... będę czarną owcą:):)

reklama
Ola nie no co ty - nie uraziłaś mnie absolutnie :)
Ja tam uwielbiam właśnie kosmetyki... tego mogę mieć w nadmiarze :)

Oj ja tez bym chętnie odwiedziła fryzjera. ale na razie kiepski pomysł. A gdzie chodzisz do fryzjera?
Ja zawsze miałam fryzjerkę, która zawsze przychodziła do mnie do domu... ale teraz wszystkie wywiało z Jeleniej :( a to na wyspy albo do innych miast :(
No i niestety jak nie znajdę kogoś nowego to chyba sobie odpuszczę balejaż w salonie...
kiedyś poszłam za namową do dziewczyny, która ma salon przy rynku... ja nie wiem czy ona mnie źle zrozumiała czy co... ale prosiłam o blond a zrobiła brąz - dosłownie czarna czekolada... przepłakałam chyba 2 dni ;/

Ale masz dobrze ze swoim małżem :D że się daje namówić na farbowanie :) To ja - baba - nie cierpię farbować mojej mamie :) Później mówi, że gdzieś ominęłam :)

Do góry