reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
ja juz chyba wszystko mam ... jedyna rzecz jaka mi zostala fo kupna to kombinezonik i moze jakis sweterek jeszcze :)
trzeba sie na zakupy wybrac znowu hihi

ja kupilam koszule na allegro ... chyba najtansze z mozliwych bo nie chce kupowac jakichs drogich tylko do szpitala bo niewiem w jakim stanie beda po porodzie a do domku to juz bardziej szaleje z koszulkami
hihi

Przypomniało mi się jak w 7 tyg trafiłam do jeleniogórskiego szpitala po omdleniu. Jak pielęgniarka dała mi szpitalną koszulę bym ubrała :szok::szok::szok: koszmar, nie dość że rozmiar chyba XXXL to jeszcze z przodu odkryte z tyłu odkryte i długość ledwo za tyłek heheheh

niestety niewiem ile dokladnie wazy bo ostatnia wizyte mialam w gabinecie gdzie bylo takie do du... usg na ktorym nie mozna bylo sprawdzic wagi. Ale gin mi powiedzial ze to juz jest max dopuszczalne jak na ten tydzien :)
nastepna wizyte mam 4 stycznia w innym gabinecie wiec mysle ze uslysze ile dzidzia wazy :)

żebyś wiedziała :-) jeszcze musiałam w tym dojść z pokoju do gabinetu usg ....a potem szybciutko z powrotem hehe, całe szczęście szybko mąż przyjechał z normalną piżamką :-)

zuza-anna też do Dąbrusia chodzisz???? gdzieś to wyczytałam :-)

alexandriaa ja mam następną wizytę 5 stycznia i wtedy się okaże czy urosła, ale z tego co wiem waga u dzieci lubi skakać. Nawet na moim przykładzie widać, że w 29 tygodniu dzidzia była duża i lekarz powiedział wtedy, że jak narazie zapowiada się, że bedzie duza, ale powiedział też, że to sie jeszcze moze zmienić, no i długo czekać nie trzeba było, po 3 tygodniach wygląda na drobnicę:tak: Ja w sumie wolę żeby nie była za duża, bedzie łatwiej urodzić, ale zeby też nie była za mała;-)
Ja swoją koszulę kupowałam na ryneczku na zabobrzu, ale widziałam, że na dole w szpitalu w tym sklepiku są tańsze chyba o 5 zł i na allegro też.

mona124 u mnie cały czas synek jest raczej drobny więc wielkoluda to raczej z niego nie będzie :-) też nie chcę by był ani za duży ani za mały :-) najlepiej tak pośrednio hihi a co będzie to zobaczymy.

zuza-anna ja również jestem b zadowolona :-)

reklama
no musze przyznac ze naprawde jest dobrym lekarzem :) i mimo moich wczesniejszych historii zajal sie moim przypadkiem :)
i zawsze jest pod telefonem a ostatnio jak nie mogl odebrac to nawet oddzwonil do mnie hihi

Do góry