reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Jestem i sie melduję:)

Dzieci nakarmione, chata ogarnieta, pranie wstawione, allegro spisane. nawet głowę sobie umyłam:) na dziś jeszcze mam górę prasowania. tak wielka że koszyka spod spodu nie widać....

Nie wiem jak u Was, ale w Maciejowej padał dziś pierwszy śnieg....

reklama
a u mnie słonko świeci :-)
choć troche zimno się zrobiło.....
mam nadzieje że moje dziecko pójdzie niedługo spać bo jak narazie to buszuje od 6 rano a ja padam....
juz poprasowałam i posprzątałam, obiad też gotowy więc luzik dzisiaj ;-)

Witam
Pogoda na Zabobrzu naprawdę "rewelacyjna", ale już kombinezon naszykowany i chyba pójdziemy na spacer.
Wczoraj na ostatnim szczepieniu byliśmy teraz dopiero za rok :)
Szczepiłyście swoje dzieci na pneumokoki i rotawirusy?

ok Mała zasneła więc wreszcie mam wolną chwile :-)
co znaczy ze zjem sniadanie hihi
ostatnio Malutka zrobila sie tak wymagajaca ze juz nic nie moge zrobic dla siebie a juz zeby usiasc do kmpa to zapomnij....
dobrze ze przynajmniej w miare daje rade przy niej sprzatnac itd hihi

coś tu spokojnie się ostatnio zrobiło...

Holly > co u Was? jak Leoś?

Izu > jak się czujesz?

gdzie są wszyscy? :-)

no Oli to ja sie tutaj o tej godzinie nie spodziewam ;-) ale ktoś moglby tu czasem zajrzec hihi

widze ze nowe "twarze" sie pojawily :-)
milutko! Witam serdecznie!

a Aga o ile dobrze sie orientuje to na wkolejnym wyjeździe z Franiem...
pozdrowienia dla nich!

regi > ja szczepilam 6w1 i pneumokoki ale tutaj to jest w standardzie ...
z rotawirusow zrezygnowalam.
no ja mieszkam w NL wiec te 1000km robi tutaj chyba ta roznice ;-)
tez mam ochote na spacer ale Mala cos przeziebiona znowu troche wiec chyba sobie podaruje..

reklama
Do góry