reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Cześć:)
Regi czyli tak jak mi się wydawało - narazie obowiązek jest od lat 6, wcześniej jak rodzice bedą chcieli. od 5 lat będzie za 2 lata:) no ale to nadal system zerówkowy a nie przedszkolny sensu stricte. Państwo cwane jest - wie że kiedy wprowadzi obowiązek posłania dziecka do przedszkola będzie musiało zagwarantować odpowiednią liczbę państwowych bezpłatnych placówek.
ha, czyli moja Nat akurat będzie się łapać na ten nowy system zerówkowy, trzeba będzie pomyśleć nad wyborem szkoły:) i to szybciej niż mi sie zdawało:)

My te nigdzie z dzieckami nie idziemy, do domu Mikołaja tez nie wolam... ale wiem, że np 10 grudnia w teatrze jeleniogórskim jest mikołajowo - gwiazdkowa impreza dla dzieci. wejściówki za free. chyba wyślę swojego małża z Nat:) nie wiem jeszcze tylko na którą godzinę, ale sprawdzę...

Milego dnia, mimo że taki paskudny:)

reklama
A u nas wczoraj nieprzespana noc - Sebastian darł się prawie do 7.....nie mam zielonego pomysłu, dlaczego? potem usnął ze mną w łóżku i spał do 10. mam nadzieję, że dzis będzie lepiej...

Oglądam na polsacie braterstwo wilków i nudzi mi się...

A poza tym mam meeega deprechę..nawet wstać mi się nie chce rano z łóżka. dzis spałam do 14...nawet cholerka pisać mi się nie chce... od paru dni mam taki nastrój że masakra...

A gdzie się reszta dziewczyn zapodziała?

reklama
Do góry