reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
cześć dziewczynki, żyje jeszcze znaczy kulam się :)
Aga, wywiadówka miała być we wrześniu, ale coś mi la dziś mówiła, ze będzie w październiku. W sumie wiem tyle co i Ty :)

Franio - BOMBA!

Natalineczka, cześć, co u Was, jak się czujesz? Mam nadzieję, że juz się tak nie przepracowujesz i nie kokardkujesz. co u Ciebie?
ja jeszcze w dwupaku niestety i boje sie co to bedzie bo przeszlo tydzien temu mala wazyla 3400 a teraz az sie boje
kokardkuje dalej poki moge dorobic tym bardziej ze sezon martwy dla m sie zbliza a kasa sie zawsze przyda
zreszta mam umowe do konca roku:tak::tak:

Zuzka cześć, czekamy na jakąś relację z wizyty:)

Wiecie jak to jest- jak odwiedza mama to wizyta, jak odwiedza teściowa to juz jest wizytacja:):)

Miłego dnia, odezwe się wieczorkiem, teraz mam tyle roboty że nie wiem w co rece włożyć.... hm, może do kieszeni??? :)

Zuzka cześć, czekamy na jakąś relację z wizyty:)

Wiecie jak to jest- jak odwiedza mama to wizyta, jak odwiedza teściowa to juz jest wizytacja:):)

Miłego dnia, odezwe się wieczorkiem, teraz mam tyle roboty że nie wiem w co rece włożyć.... hm, może do kieszeni??? :)
jesli dasz mi 100% gwarancji że od tego urodze to przyjade Ci wszystko porobic;-):tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

dzisiaj moja kolezanka dostala skurczy i pojechala sie cielić:tak::tak:
a ja jako ta ostatnia sierota siedze w domu:sorry:

reklama
Nat co to sa za kokardki o co chodzi ja nic nie wiem :(

Mamo Frania potrzebuje z Tobą kontaktu odnosnie spraw o których rozmawiałam z Kasia.

Witam sie z wami serdecznie.

Pycholina skończyła wczoreaj 7 miesiecy. Gawozy ale nic konkretnego nie gada. Siedzi, ale nie siada. O raczkowaniu to juz zapomnij ludu. Ma 2 zęby na dole.

Nie ma chetnych na bizuterie?? Mam mega kryzys finansowy. Do wypłaty jeszcze 10 dni, a mleka mam tylko do piatku wiec pilnie potrzebuje cos sprzedac. jak mozecie rozeslijcie gdzies link z sygnaturki. bardzo dziekuje

Do góry