Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
Natalineczka, cześć, co u Was, jak się czujesz? Mam nadzieję, że juz się tak nie przepracowujesz i nie kokardkujesz. co u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jeszcze w dwupaku niestety i boje sie co to bedzie bo przeszlo tydzien temu mala wazyla 3400 a teraz az sie bojeNatalineczka, cześć, co u Was, jak się czujesz? Mam nadzieję, że juz się tak nie przepracowujesz i nie kokardkujesz. co u Ciebie?
jesli dasz mi 100% gwarancji że od tego urodze to przyjade Ci wszystko porobic;-)Zuzka cześć, czekamy na jakąś relację z wizyty
Wiecie jak to jest- jak odwiedza mama to wizyta, jak odwiedza teściowa to juz jest wizytacja
Miłego dnia, odezwe się wieczorkiem, teraz mam tyle roboty że nie wiem w co rece włożyć.... hm, może do kieszeni???