reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
kicek spóźnione ale szczere życzonka wszystkiego najpiękniejszego!!!
PS.:Obrażasz mnie mówiąc,że jesteś stara mając 27 latTo może ja się na wątek dla emerytów przeniosę
PS.:Obrażasz mnie mówiąc,że jesteś stara mając 27 latTo może ja się na wątek dla emerytów przeniosę
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Żartuję,żartujęTichonku nie chciałam !!!!
Ja urodziłam Radka w Twoim wieku i on mnie odmłodził o jakieś 10 lat,zobaczysz jak będziesz promienieć młodością,pomimo zmęczenia
Bubbles
Fanka BB :)
Hallo, hallo!
zupelnie nieskromnie chcialam sie pochwalic, ze mam dzisiaj Urodzinki!
moze nie ma sie czym chwalic, amoze wlasnie jest, ze sie w tym wieku jeszcze ma chec na dzidziulki, w kazdym razie koncze 37 lat
to prawie jak 17+vat lub 18x2 i jeszcze troszke
w kazdym razie czuje sie duzo mlodziej, zreszta chyba musze, zeby sprostac zadaniu wychowywania dwojki maluchow jednoczesnie - co czeka mnie za pare miesiecy
p.s. straszne mam zaleglosci na majoweczkach, ale mam juz neciorka, wiec nadrobie!
buziaki!
Aga
zupelnie nieskromnie chcialam sie pochwalic, ze mam dzisiaj Urodzinki!
moze nie ma sie czym chwalic, amoze wlasnie jest, ze sie w tym wieku jeszcze ma chec na dzidziulki, w kazdym razie koncze 37 lat
to prawie jak 17+vat lub 18x2 i jeszcze troszke
w kazdym razie czuje sie duzo mlodziej, zreszta chyba musze, zeby sprostac zadaniu wychowywania dwojki maluchow jednoczesnie - co czeka mnie za pare miesiecy
p.s. straszne mam zaleglosci na majoweczkach, ale mam juz neciorka, wiec nadrobie!
buziaki!
Aga
reklama