reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Te od 3-6kg czyli 2 w Auchan
Teraz w Super-pharm są pampersy (chyba) ich firmy Life za 29,99 za paczkę. Ale ile w paczce to nie mam pojęcia, dzisiaj byłam za późno żeby wejść i zobaczyć, bo już zamknięte było. No i jaka jakość to nie wiem, bo to nowość rzekomo... i wszystkie smoczki z nuk są -30%. W tesco z kolei zestaw 3 smoczków klasycznych z avent są po 29,99. 5-paki bodów po 38zł z długim rękawem, bo te z krótkim były jakoś po 24.
W rossmannie kupiłam płyn do płukania z loveli 2l za 18zł (w auchanie ponad 20zł jakoś kosztował). A w smyku łapki niedrapki 3szt za 9zł i kaftaniki po 10 zł. To tak pobieżnie patrzyłam, w piątek MB Pieniężnej, więc się wybierzemy na jakieś większe zakupy
W rossmannie kupiłam płyn do płukania z loveli 2l za 18zł (w auchanie ponad 20zł jakoś kosztował). A w smyku łapki niedrapki 3szt za 9zł i kaftaniki po 10 zł. To tak pobieżnie patrzyłam, w piątek MB Pieniężnej, więc się wybierzemy na jakieś większe zakupy
kasia, też widziałam te pieluchy z superpharm i sie nad nimi zastanawiałam. nie mam jak przetestować, bo mój dzieć juz odpieluchowany, ale może jakaś mama straszaka w pieluchach może sprawdzić? :-)
a lovela jest u mnie w biedrze w cenie 12 zł za płyn do prania, płyn do płukania i proszek.
a lovela jest u mnie w biedrze w cenie 12 zł za płyn do prania, płyn do płukania i proszek.
femme fatal
goferek
Fanka BB :)
femme fatal
reklama
anuszkamamuszka
Zaciekawiona BB
ksiązki można wygrać tutaj: https://www.facebook.com/SilaSercaPWN/app_1529198017367785
Podziel się: