reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okazje ,życzenia...

reklama
dziękuję za wszystkie życzonka

kicek a Ty też dzisiaj urodzinki??
w takim razie
100 lat Dla Ciebie
zdrówka uśmiechu i wszytkiego o czym marzysz...
a także szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania :p

Ostatnia edycja:
kicek spóźnione ale szczere życzonka wszystkiego najpiękniejszego!!!

happybirthday.gif

PS.:Obrażasz mnie mówiąc,że jesteś stara mając 27 lat:sorry:To może ja się na wątek dla emerytów przeniosę:-D

Hallo, hallo!

zupelnie nieskromnie chcialam sie pochwalic, ze mam dzisiaj Urodzinki! :D
moze nie ma sie czym chwalic, amoze wlasnie jest, ze sie w tym wieku jeszcze ma chec na dzidziulki, w kazdym razie koncze 37 lat :)

to prawie jak 17+vat lub 18x2 i jeszcze troszke :p

w kazdym razie czuje sie duzo mlodziej, zreszta chyba musze, zeby sprostac zadaniu wychowywania dwojki maluchow jednoczesnie - co czeka mnie za pare miesiecy :D

p.s. straszne mam zaleglosci na majoweczkach, ale mam juz neciorka, wiec nadrobie!

buziaki!
Aga

reklama
Do góry