reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okazje, promocje, przeceny

reklama
Dostałam wczoraj mleczko z Loveli do prania i do tego czapeczkę i łapki niedrapki. Ja już dzidzi nie planuję ale może komuś w rodzinie się ten malutki komplecik przyda. A ta czapusia taka malusia...

Dziewczyny w lidlu rzucili majtki maskujące, body i pasy. Niektórym (tzn. mi ;) brzusio pozostał to i się może przydać. Kupiłam -polecam. Ja to zresztą co jestem w lidlu to majtasy kupuję bo fajne mają :)

claudia - są ankiety i jak wypełnisz i spełniasz kryteria to dostajesz produkty do testowania dla siebie produkt pełnowartościowy dla znajomych 5 próbek. Potem dajesz swoją opinię i opinie tych 5 osób opisujesz komu, gdzie i przy jakiej okazji dałaś testować i jakie były ich opinie. Ja testowałam już kawę a teraz zakwalifikowałam się do kaszki nestle

Ariska, claudia nie zawsze dostaje się 5 szt.

Ja jak narazie brałam udział w kampanii Warzylionu i wtedy dostałam 18 normalnych opakowań i z tego 4 były dla mnie a 14 dla znajomych a teraz dostałam budyń z wapniem winiary i tu jest 21 opakowań (6 dla mnie i 15 dla znajomych)

A nie mogę się zebrać i odesłać im tego podpisanego oświadczenia bo wtedy są ciekawsze rzeczy do testowania
moja psiapsółka która jest już w tym jakiś czas w zeszłym roku dostała żelazko z bazą parową tefala do testowania i jej zadaniem było zaprosić minimum 5 znajomych, opowiedzieć jak działa żelazko, porobić zdjęcia i napisać raport ze spotkania

reklama
Ja też dostałam paczkuszkę z marcheweczką i soczkiem (plus mleko modyf i kaszki). Fajna sprawa;) Wogóle jak pamiętam ze szpitala też wyszliśmy obładowani prezentami.

Do góry