reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Okazje, promocje, przeceny

dziewczyny mające telefon w ORANGE tu są kody promocyjne

S85JHCM (20min w orange)
W9GTH33 (15min w orange)
83JE7KAY (5min inne sieci)
SM4F4F (15SMS/MMS)

można wybrać sobie kod i aktywować wysyłając kod na numer 80101
można wszystkie

Można zamówić sobie rzeczy na necie (oferta specjalna) i odebrać w wybranym rossmanie;)
http://www.rossnet.pl/oferta_specjalna

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj w REALU kupiłam pampersy 3 za 43 zł, niby kosztują 53, ale przy wejściu można zabrać kupon na nie -20%:)

ribi - ja tez testuje i nie dostałam ale maja wysłac meila jak beda rozsyłac

info na ich stronie "AKTUALIZACJA! Nadal pracujemy nad paczkami dla Was, dlatego zostaną one wysłane w maju! Jeszcze moment, jeszcze chwilka... :)"

dzięki ariska bo coś długo to trwa dlatego pytam....ciekawe co będzie w tych paczkach:) oby duuuuzzzzoooo:) przyda się dla dzieciaczków:)

hej dziewczyny kiedy dostaje sie kolejna paczke z tych pudelek ze szpitala???ile mialy wasze dzieci kiedy dostalyscie kolejne probki??bo ja czekam na kolejna paczke jak narazie dostalam bebilonu z probka mleka od 6 miesiaca zycia ksiazeczka i plyta

reklama
ja dostałam już 4 paczki, ten bebilon właśnie, i 2 paczki hipp, i jedna gerber ale dostałam je tydzień przed tym jak Miśka skończyła 4mce bo to na 4mce właśnie są więc pewnie za tydzień, dwa będziecie dostawały.

Do góry