reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

oj tak, zabaweczki wesolo wygladaja :D
fotelik ma bardzo wygodny ten palak do noszenia :D
a kolorki Cameleona jak najbardziej dobre na lato, szczegolnie pustynna budka ;D
i widze, ze tez sie ladnie sklada!
pewnie, ze super miec sprawe wozka zalatwiona, dla mnie to ogrooomna ulga ;D ;D ;D a pomoc mamy przy zakupie jednak sie przydala, nie ma to jak ktos doswiadczony do pomocy :D

reklama
Sama cos o tym wiem bo sie z mamka przez internet konsultowalam. Siostra mowi, ze wyglada ten Cameleon troche jak wozek sklepowy i jej sie od razu nasuwa na mysl zgrzewka cukru w siedzisku :D ale wydaje sie mniej kosmiczny niz buzz. No i co cztery kola to nie trzy (troche tradycyjna wizja ale cos w tym jest). Tak wiec Cameleon zostal zatwierdzony i zaaprobowany :)

moj tez ma 4 kola, a mialy byc 3 ;D
raczka do pchania miala byc jednoczesciowa, a jest dwu wiec prawie wszystko sie pozmienialo hehe
ale jak jezdzilam nim po sklepie to byl najstabilniejszy i najsolidniejszy :D
mi sie te Cameleony kojarza z takimi staromodnymi wozkami jak byly dawno, dawno, bo tez byly nisko zawieszone tyle ze mialy raczej duze kola.
co do Quinny to ja myslalam, ze gondolke mial sztywna, do montowania w samochodzie, a jednak bylo inaczej. Latem bede jechac autem do Polski, wiec dla dzieciatka lepiej te 10godzin spedzic w gondolce przypietej pasami niz w ciasnym foteliku.(to kolejny argument dla mojego bebe confort :D )

Ja też byłam napalona na początku na 3 koła a w końcu tradycja zwyciężyła. I jak byłam nad morzem teraz w długi weekend i trochę ludzi chodziło z wózkami to powiem Wam szczerze że czterokołowe się na plaży lepiej spisywały - przynajmniej te, które widziałam, a to dla mnie ważny argument :D Jeden facet miał jakiś taki "wypasiony" trójkołowiec chyba ze skrętną osią to go ledwie ciągnął za sobą bo pchać się go w ogóle nie dało...
Chociaż zdaję sobie sprawę z tego że każdy widzi to co pozytywnie potwierdza jego wybory - ale co tam :D Myślę że mój tradycyjny Deltim się sprawdzi
I super te Wasze wózeczki/foteliki...Ja może za rok się zdecyduję na lekką spaceróweczkę quinny ale na razie to na jesień i zimę w naszym klimacie pozostałam tradycjonalistką

moj wozeczek juz do odebrania w sklepie ;D ;D ;D
jak sie wyrobimy to jutro juz go bedziemy mieli w domu :D
oj bedzie czym sie bawic ;)

A ja wczoraj własnie odebrałam mój wózeczek. Zrobie dzisiaj jakieś zdjęcia, to wkleję... Ale zadowolona jestem bardzo. Jest super! I tak łatwo sie wpina i wypina gondolkę i fotelik! Jedną ręką dosłownie i nie trzeba się bać, że się Maluchowi cos stanie. Składa się też jedną ręką. I ładnie wygląda, i tani... Jak na razie, jestem zachwycona. Zobaczymy jakie wrażenia po rozpoczęciu ekspoloatacji będą :)

Oj, wkleję Wam jutro zdjęcia, wkleję :) Trzeba się pochwalić, prawda? :):):)

Agatko ale Twoj fotelik ma fajniutki ksztalt a te zabaweczki sa super, mi takiego czegos wlasnie brakuje, musze sie rozejrzec:))
W ogole nie mam ani jedej zabawki.....
Cicha - fajny wozek i ladne kolorki:))))

reklama
wozek przyjechal juz do domu, a wlasciwie to przywiozl go maz ;D
oto dokumentacja zdjeciowa :D
zestaw.jpg

spacerprzod.jpg

spacerprofil.jpg

gondolkaprofil.jpg

fotelprofil.jpg

no ;D

Do góry