reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

oj tak, zabaweczki wesolo wygladaja :D
fotelik ma bardzo wygodny ten palak do noszenia :D
a kolorki Cameleona jak najbardziej dobre na lato, szczegolnie pustynna budka ;D
i widze, ze tez sie ladnie sklada!
pewnie, ze super miec sprawe wozka zalatwiona, dla mnie to ogrooomna ulga ;D ;D ;D a pomoc mamy przy zakupie jednak sie przydala, nie ma to jak ktos doswiadczony do pomocy :D

reklama
Sama cos o tym wiem bo sie z mamka przez internet konsultowalam. Siostra mowi, ze wyglada ten Cameleon troche jak wozek sklepowy i jej sie od razu nasuwa na mysl zgrzewka cukru w siedzisku :D ale wydaje sie mniej kosmiczny niz buzz. No i co cztery kola to nie trzy (troche tradycyjna wizja ale cos w tym jest). Tak wiec Cameleon zostal zatwierdzony i zaaprobowany :)

moj tez ma 4 kola, a mialy byc 3 ;D
raczka do pchania miala byc jednoczesciowa, a jest dwu wiec prawie wszystko sie pozmienialo hehe
ale jak jezdzilam nim po sklepie to byl najstabilniejszy i najsolidniejszy :D
mi sie te Cameleony kojarza z takimi staromodnymi wozkami jak byly dawno, dawno, bo tez byly nisko zawieszone tyle ze mialy raczej duze kola.
co do Quinny to ja myslalam, ze gondolke mial sztywna, do montowania w samochodzie, a jednak bylo inaczej. Latem bede jechac autem do Polski, wiec dla dzieciatka lepiej te 10godzin spedzic w gondolce przypietej pasami niz w ciasnym foteliku.(to kolejny argument dla mojego bebe confort :D )

Ja też byłam napalona na początku na 3 koła a w końcu tradycja zwyciężyła. I jak byłam nad morzem teraz w długi weekend i trochę ludzi chodziło z wózkami to powiem Wam szczerze że czterokołowe się na plaży lepiej spisywały - przynajmniej te, które widziałam, a to dla mnie ważny argument :D Jeden facet miał jakiś taki "wypasiony" trójkołowiec chyba ze skrętną osią to go ledwie ciągnął za sobą bo pchać się go w ogóle nie dało...
Chociaż zdaję sobie sprawę z tego że każdy widzi to co pozytywnie potwierdza jego wybory - ale co tam :D Myślę że mój tradycyjny Deltim się sprawdzi
I super te Wasze wózeczki/foteliki...Ja może za rok się zdecyduję na lekką spaceróweczkę quinny ale na razie to na jesień i zimę w naszym klimacie pozostałam tradycjonalistką

moj wozeczek juz do odebrania w sklepie ;D ;D ;D
jak sie wyrobimy to jutro juz go bedziemy mieli w domu :D
oj bedzie czym sie bawic ;)

A ja wczoraj własnie odebrałam mój wózeczek. Zrobie dzisiaj jakieś zdjęcia, to wkleję... Ale zadowolona jestem bardzo. Jest super! I tak łatwo sie wpina i wypina gondolkę i fotelik! Jedną ręką dosłownie i nie trzeba się bać, że się Maluchowi cos stanie. Składa się też jedną ręką. I ładnie wygląda, i tani... Jak na razie, jestem zachwycona. Zobaczymy jakie wrażenia po rozpoczęciu ekspoloatacji będą :)

Oj, wkleję Wam jutro zdjęcia, wkleję :) Trzeba się pochwalić, prawda? :):):)

Agatko ale Twoj fotelik ma fajniutki ksztalt a te zabaweczki sa super, mi takiego czegos wlasnie brakuje, musze sie rozejrzec:))
W ogole nie mam ani jedej zabawki.....
Cicha - fajny wozek i ladne kolorki:))))

reklama
wozek przyjechal juz do domu, a wlasciwie to przywiozl go maz ;D
oto dokumentacja zdjeciowa :D
zestaw.jpg

spacerprzod.jpg

spacerprofil.jpg

gondolkaprofil.jpg

fotelprofil.jpg

no ;D

Do góry