reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Ej WGL apka pokazuje że w 6 tyg ciąży zarodek powinien nieco 1.3 cm. A mój mam nie całe pół. Kurde...

reklama
pan powiedzial, ze sprawdzaja wszystkich czy nie wykorzystuja zwolnienia w innych celach, hehe. mam zakaz aktywnosci fizycznej, zakaz seksu, wskazania to dlugie, powolne spacery. Nie wiem co myslal, ze tancze zawodowo czy chodze dorobic do kamieniołomu ale chore to jest...

a gdyby nie było Cię w domu bo musiałaś kupić coś do jedzenia? a w późniejszych miesiącach np wyprawkę? :O

Ej WGL apka pokazuje że w 6 tyg ciąży zarodek powinien nieco 1.3 cm. A mój mam nie całe pół. Kurde...
Verona błagam nie doszukuj się 🤦🏼‍♀️ dziecko wszystko czuje... Przecież jakby było coś nie tak powiedziałby. Nie chce nic mówić ale jak tak będzie przez całą ciążę będziesz miała nerwowe dziecko 😜 WYLUZUJ

I tak po mbie inne nie bedzie! Nerwus nr jeden [emoji23][emoji23]
Ja ogólnie bardzkjestem nerwowa w tej ciąży wszyscy mnie wku..ja [emoji35][emoji35][emoji2959]
Verona błagam nie doszukuj się [emoji2360] dziecko wszystko czuje... Przecież jakby było coś nie tak powiedziałby. Nie chce nic mówić ale jak tak będzie przez całą ciążę będziesz miała nerwowe dziecko [emoji12] WYLUZUJ

reklama
Wiem że mam z deklem... [emoji2356][emoji2356] A teraz myślę z ani za tak patrzył bo myślał że za małe Ale nic nie powiedział... już mnie znów wali na dekielek [emoji2356][emoji2356]

Verona wiem ze ciężko ale nie analizuj. Moje dziecko było gigantem w brzuchu 99 centyl dużo lekarzy mówiło ze później zacznie chodizc ze rychowo może mu być ciężko. A mój synuś rozwinięty rychowo lepiej niz nie jeden chudzina. Przed roczkiem zaczął chodzic siedział sam jak miał 7 mcy a teraz 3 latek a jezdzi na rowerze i robi sztuczki z hulajnoga. Naprawdę wrzuć na luz. Czeka cię JesCE milion wizyt w ciąży. Co lekarz to inne wnioski. Zwariujesz jak nie wrzucisz na luz serio. Ciesz się. A co ma być to będzie. Pamiętaj pozytywne myślenie!

Do góry