reklama
Verona26
Fanka BB :)
No No jest mega dziwne... że takiego maleństwa powstaje człowiek [emoji86][emoji86]
Ja jak czytam to płacze, a jadę autobusem więc trochę siara [emoji1787]
Kto by pomyślał że z takiego groszka taki cud będzie
kasiaa91
pan powiedzial, ze sprawdzaja wszystkich czy nie wykorzystuja zwolnienia w innych celach, hehe. mam zakaz aktywnosci fizycznej, zakaz seksu, wskazania to dlugie, powolne spacery. Nie wiem co myslal, ze tancze zawodowo czy chodze dorobic do kamieniołomu ale chore to jest...
a gdyby nie było Cię w domu bo musiałaś kupić coś do jedzenia? a w późniejszych miesiącach np wyprawkę? :O
Rudaa94
Juz nie doszukuj sie najważniejsze jest to co powie lekarz
Ej WGL apka pokazuje że w 6 tyg ciąży zarodek powinien nieco 1.3 cm. A mój mam nie całe pół. Kurde...
Verona26
Napewno ciaza!!!
Verona nie ma znaczenia te 5 dni naprawdę ciesz się ze zagnieżdżone gdzie trzeba i serduszko bije.
Ja nie wiem co mi jest ale słabo mi okrutnie. Albo mnie mały zaraził albo w ciąży jestem Hahahah
Verona26
Wiem że mam z deklem... [emoji2356][emoji2356] A teraz myślę z ani za tak patrzył bo myślał że za małe Ale nic nie powiedział... już mnie znów wali na dekielek [emoji2356][emoji2356]
Juz nie doszukuj sie najważniejsze jest to co powie lekarz
Verona błagam nie doszukuj się dziecko wszystko czuje... Przecież jakby było coś nie tak powiedziałby. Nie chce nic mówić ale jak tak będzie przez całą ciążę będziesz miała nerwowe dziecko WYLUZUJEj WGL apka pokazuje że w 6 tyg ciąży zarodek powinien nieco 1.3 cm. A mój mam nie całe pół. Kurde...
Verona26
I tak po mbie inne nie bedzie! Nerwus nr jeden [emoji23][emoji23]
Ja ogólnie bardzkjestem nerwowa w tej ciąży wszyscy mnie wku..ja [emoji35][emoji35][emoji2959]
Ja ogólnie bardzkjestem nerwowa w tej ciąży wszyscy mnie wku..ja [emoji35][emoji35][emoji2959]
Verona błagam nie doszukuj się [emoji2360] dziecko wszystko czuje... Przecież jakby było coś nie tak powiedziałby. Nie chce nic mówić ale jak tak będzie przez całą ciążę będziesz miała nerwowe dziecko [emoji12] WYLUZUJ
reklama
HappyBabyMama
Wiem że mam z deklem... [emoji2356][emoji2356] A teraz myślę z ani za tak patrzył bo myślał że za małe Ale nic nie powiedział... już mnie znów wali na dekielek [emoji2356][emoji2356]
Verona wiem ze ciężko ale nie analizuj. Moje dziecko było gigantem w brzuchu 99 centyl dużo lekarzy mówiło ze później zacznie chodizc ze rychowo może mu być ciężko. A mój synuś rozwinięty rychowo lepiej niz nie jeden chudzina. Przed roczkiem zaczął chodzic siedział sam jak miał 7 mcy a teraz 3 latek a jezdzi na rowerze i robi sztuczki z hulajnoga. Naprawdę wrzuć na luz. Czeka cię JesCE milion wizyt w ciąży. Co lekarz to inne wnioski. Zwariujesz jak nie wrzucisz na luz serio. Ciesz się. A co ma być to będzie. Pamiętaj pozytywne myślenie!