Moja mama z nerwow ( nie bd wchodzić w szczegóły) urodziła mnie miesiąc wcześniej a też nerwowa kobieta...I tak po mbie inne nie bedzie! Nerwus nr jeden [emoji23][emoji23]
Ja ogólnie bardzkjestem nerwowa w tej ciąży wszyscy mnie wku..ja [emoji35][emoji35][emoji2959]
reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
[emoji23][emoji375]bum bumWeźcie mi walnijcie 2 razy przez łeb [emoji23][emoji23]
HappyBabyMama
[emoji23][emoji375]bum bum
Ode mnie tez bum bum
Weźcie mi walnijcie 2 razy przez łeb [emoji23][emoji23]
Maxi89
Dziewczyny to zrozumiałe, że się stresujcie, ale musicie znaleźć w sobie więcej spokoju i tak jak wielokrotnie tu pisałyśmy - zaufany lekarz to podstawa. Jak ja byłam 6+4 to lekarz mi powiedział, że serduszka jeszcze nie widać, ale to nic niezwykłego, tym bardziej, że ciąża wychodziła na 5 dni młodszą. Lekarz każą przyjść po dwóch tygodniach i powiedział „serduszko wtedy musi być” i było. To oczywiste, że każda chce jak najszybciej zobaczyć maleństwo, ale właśnie pośpiech generuje dodatkowy stres, a w ciąży musimy go minimalizować. Zaufany lekarza - podstawa i oczywiście słuchanie takiego lekarza, a nie wymyślanie czegoś niepotrzebnie.
Aklime
Glupoty piszaz moj w 6t+1mial pol centymetraEj WGL apka pokazuje że w 6 tyg ciąży zarodek powinien nieco 1.3 cm. A mój mam nie całe pół. Kurde...
Aklime
Na nastepnej wizycieCiekawi mnie tylko kiedy ta kartę mi założy. Bo chyba zwolnienie dał ciążowe..
bleucoco
Ja już po! Lekarka super!!! Zostanę u niej Metformax mam odstawić, bo wyniki mam w normie, także mega się cieszę!!To miałabyś super, 2w1 !
Powiedziała, że mogę 6t5d zrobić USG, ale może jeszcze nie być słychać serduszka, ale że to NORMALNE i że wtedy powtórzymy po jakimś czasie.
Można tak rozmawiać żeby nie poddawać w wątpliwość ciąży w jej początkach? Można Jestem spokojna i zadowolona
reklama
bleucoco
Dlatego teraz już byłam u innego i nie wrócę do tamtegoStandardem jest zakładanie karty ciąży dopiero jak widać serduszko, i gdyby było serduszko a karty byk nie założyli zmieniłabym lekarza