To Wy jednego dnia wizytę macie?Jutro pojde na pierwszy ogien i dam znac czy wroce cala, od razu Ci wszystko napisze co jak gdzie itp. Moze chociaz teoche sie uspokoisz :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Wy jednego dnia wizytę macie?Jutro pojde na pierwszy ogien i dam znac czy wroce cala, od razu Ci wszystko napisze co jak gdzie itp. Moze chociaz teoche sie uspokoisz :*
To Wy jednego dnia wizytę macie?
Gdzie oglądacie? Skończyłam chyba na 8 sezonie i nie wiem gdzie teraz reszty szukaćOooo Greys anatomy [emoji3590][emoji3590][emoji3590] kooocham po sto razy oglądałam
U mnie niby... będzie 5t3d... Ale nawet jeśli zobaczę czarną kropkę...to będę wiedziała, ze nie pozamaciczna...A widzisz u każdej inaczej, u mnie żadnych nudności Ale moja mama świetnie znosiła ciażę, więc to też ma genetycznie znaczenie. Męczy mnie zatkany nos, dziś drżały mi nogi po zejściu ze schodów i kłuło w pachwinach i to by było na tyle Na USG byłam w piątek, 4t5d. Tylko małą kropeczkę było widać Następne 28.02 w 6t5d
Cieszy się kochanaJa dla się dlatego trochę się martwię bp czuje A się za dobrze... [emoji848][emoji848][emoji848]
U mnie w 5t4d Kropka miała migoczące serducho <3 Pierwszy raz tak szybko ale jak widać, jest to możliweU mnie niby... będzie 5t3d... Ale nawet jeśli zobaczę czarną kropkę...to będę wiedziała, ze nie pozamaciczna...
Jutro pojde na pierwszy ogien i dam znac czy wroce cala, od razu Ci wszystko napisze co jak gdzie itp. Moze chociaz teoche sie uspokoisz :*
Cieszy się kochana
Ja zaczynam się martwić...po nocach nie śpię
..blada aż jestem...badania muszę zrobić.
.będą bliźniaki jak nic [emoji23][emoji23][emoji23] 3 jaczki mi sie śniły...
Tez to przechodzilam, martwilam sie , ze pewnie ciaza sie nie rozwija bo przeciez nie mam typowych objawow, usg w 6 tyg dalej mnie nie uspokoilp chociaz widzialam serduszko i ciągle myslalam ze na pewno objawy przyjda pozniej, w 8 tyg c przed usg cala sie trzeslam ze strachu ale jak zobaczylam ile sie zmienilo to jakos powoli sie uspokoilam, lekarz tez mnie "ocucil" ze wcale nie musze czuc sie zle i mam sie z tego cieszyc
Nie no pewnie. 5t3d to już może być widać więcej niż u mnie, bo tych kilka dni robi różnice. U mnie dopiero 5t1d dziś, więc jestem przed Tobą WolałabymUSG w tym tygodniu, ale takie są zalecenia, żeby powtórzyć po 2 tygodniach jak widać sam pęcherzyk, gdy ciąża jest za młoda, więc trzeba czekać. Czasem łapią mnie czarne myśli. Chciałabym mieć pewność, że jest wszystko dobrze.U mnie niby... będzie 5t3d... Ale nawet jeśli zobaczę czarną kropkę...to będę wiedziała, ze nie pozamaciczna...