reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Oooo Greys anatomy [emoji3590][emoji3590][emoji3590] kooocham po sto razy oglądałam
Gdzie oglądacie? Skończyłam chyba na 8 sezonie i nie wiem gdzie teraz reszty szukać :)

U mnie Trzecia ciąża i każda inna :) Naprawdę nie ma reguły :) Nie muszę dodawać, że tą przechodzę najciężej i tak sobie myślę, że gdyby była pierwsza to Syn zostałby jedynakiem bo świadomie na drugą bym się nie zgodziła..

@Smerfetka94 dziewczyny dobrze napisały , zróbcie teraz najpierw badania bo szkoda i Was i tych zarodków :(

A widzisz u każdej inaczej, u mnie żadnych nudności :) Ale moja mama świetnie znosiła ciażę, więc to też ma genetycznie znaczenie. Męczy mnie zatkany nos, dziś drżały mi nogi po zejściu ze schodów i kłuło w pachwinach i to by było na tyle :) Na USG byłam w piątek, 4t5d. Tylko małą kropeczkę było widać :) Następne 28.02 w 6t5d :)
U mnie niby... będzie 5t3d... Ale nawet jeśli zobaczę czarną kropkę...to będę wiedziała, ze nie pozamaciczna...😊

Hehe [emoji23][emoji23][emoji23] Może sobie wywrozylas te trojaczki we śnie [emoji23][emoji23]
Cieszy się kochana
Ja zaczynam się martwić...po nocach nie śpię
..blada aż jestem...badania muszę zrobić.
.będą bliźniaki jak nic [emoji23][emoji23][emoji23] 3 jaczki mi sie śniły...

Kurs wam nadzieję że tak samo będzie u mnie [emoji4] Trzymajcie kciuki by wszystko było ok, bo mega się martwię [emoji86][emoji2356]
Tez to przechodzilam, martwilam sie , ze pewnie ciaza sie nie rozwija bo przeciez nie mam typowych objawow, usg w 6 tyg dalej mnie nie uspokoilp chociaz widzialam serduszko i ciągle myslalam ze na pewno objawy przyjda pozniej, w 8 tyg c przed usg cala sie trzeslam ze strachu ale jak zobaczylam ile sie zmienilo to jakos powoli sie uspokoilam, lekarz tez mnie "ocucil" ze wcale nie musze czuc sie zle i mam sie z tego cieszyc :)

reklama
U mnie niby... będzie 5t3d... Ale nawet jeśli zobaczę czarną kropkę...to będę wiedziała, ze nie pozamaciczna...😊
Nie no pewnie. 5t3d to już może być widać więcej niż u mnie, bo tych kilka dni robi różnice. U mnie dopiero 5t1d dziś, więc jestem przed Tobą 😅 WolałabymUSG w tym tygodniu, ale takie są zalecenia, żeby powtórzyć po 2 tygodniach jak widać sam pęcherzyk, gdy ciąża jest za młoda, więc trzeba czekać. Czasem łapią mnie czarne myśli. Chciałabym mieć pewność, że jest wszystko dobrze.

Do góry