reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Dobra nadrobione.
D dziewczyny coś muszę napisać bo nie ogarniam.
Piątek 7.02 plamienie na różowo ale nie wiele i bardziej różowy śluz niż coś innego
Sobota 8.02 znów plamienie, nie dużo też śluz różowy
Niedziela 9.02 zaczyna się okres
Poniedziałek 10.02 no niby jest ten okres i zywoczerwona momentami aż czarna taka gęsta krew
Wtorek 11.02 różowy śluz i takie epizody z różowym sluzem się ciągły do czwartku
Bardzo dziwny okres. No ale spoko. 1 dc liczę od niedzieli beta w sobotę W pracy na nocce kilka godzin miałam uczucie scierpnietej brody tuż pod warga, nie mam pojęcia co to znaczyło ale jak wracaliśmy do domu to przez m moment w aucie miałam uczucie że już mdleje, wiecie ciarki przez całe cialo, walace serce jakby miało wyskoczyć.
Ale w przeciągu może 2 min przeszło, tylko zostało takie osłabienie. Potem jeszcze w domu przez moment mi się duszno zrobiło, ale parę głębszych oddechow i przeszło.
Ogólnie jestem mega śpiąca cały czas, calutki.
Macie jakieś pomysły? Od czego się mogło tak stać? Mąż mi mówi, ej może Ty w ciąży jesteś:D ja tak że no raczej nie ma opcji ale zrobię test rano (w sensie jutro rano zrobię test)
A nie stresujesz sie czyms za bardzo? Zrob test jutro a jak bedzie negatywny to przy powtarzajacych sie takich epizodach warto isc do lekarza.. takie ciagle zmeczenie, dusznosci to moze efekt niedoborow czegos. Nie strasze tylko lepiej wczesniej sie zbadac ;)

reklama
A nie stresujesz sie czyms za bardzo? Zrob test jutro a jak bedzie negatywny to przy powtarzajacych sie takich epizodach warto isc do lekarza.. takie ciagle zmeczenie, dusznosci to moze efekt niedoborow czegos. Nie strasze tylko lepiej wczesniej sie zbadac ;)
Tzn byłam trochę wystraszona tej brody że co to znaczy że broda scierpnieta jakbym czucia nie miała.
Aha ja jeszcze podejrzewam że to mogła być reakcja na energetyk itd.
Bo w środę wypiłam 0,5 w czwartek mało spałam i wypiłam.0.5, w piątek niby spałam deko więcej i wypiłam 1l energetyka, i tak myślę że może po nim takie prawie omdlenie z tym walacym sercem
Morfologia robiłam niedawno i wszystko było ok, żelazo mam już na granicy normy dolnej także spoko (rosnie)
A i wczoraj wzięłam pierwszy euthyrox po przerwie miesięcznej.

Może zrób teraz, wieczorne ostatnio szczęśliwe [emoji846] wszystko jest możliwe, Ola z wątku staraczkowego miała normalny okres.
Naszego przyjaciela dziewczyna miała przez 3 miesiące normalny okres w tych samych porach co powinien być. W ogóle nie podejrzewała ciąży.. różnie może być
Obawiam się że wieczornym totalnie nie ufam i i tak bym chyba robiła rano

A moze i tak byc :) ja wyga energetykowa wiec juz je dla smaku bardziej pilam (a teraz nie ma tej przyjemności) . Ale pierwsze epizody bywaly rozne. Moze za malo magnezu byc...
Tzn byłam trochę wystraszona tej brody że co to znaczy że broda scierpnieta jakbym czucia nie miała.
Bo w środę wypiłam 0,5 w czwartek mało spałam i wypiłam.0.5, w piątek niby spałam deko więcej i wypiłam 1l energetyka, i tak myślę że może po nim takie prawie omdlenie z tym walacym sercem
Morfologia robiłam niedawno i wszystko było ok, żelazo mam już na granicy normy dolnej także spoko (rosnie)

Mozliwe :) ja mialam tak ze wypilam kiedys na pusty zoladek z rana kilka lykow pepsi. Bieglam na busa do pracy, w busie wystalam sie i jak to w busach ciasno, duszno ja tez glodna i nagle czarno przed oczami zlapal mnie jakis dziwny skurcz w brzuchu i myslalam ze zemdleje.. pamietam ze ktos mi miejsce siedzace ustapil i chcieli karetke wzywac ale nie chcialam. Oblaly mnie zimne poty i mialam nogi jak z waty. Doszlam do siebie jakos dojechalam do pracy. Pozniej normalnie bylo i podejrzewam ze mi to pepsi nie siadlo ;/

No tak jest z naglym gazowanym :) taki bol tuz pod mostkiem :D
Mozliwe :) ja mialam tak ze wypilam kiedys na pusty zoladek z rana kilka lykow pepsi. Bieglam na busa do pracy, w busie wystalam sie i jak to w busach ciasno, duszno ja tez glodna i nagle czarno przed oczami zlapal mnie jakis dziwny skurcz w brzuchu i myslalam ze zemdleje.. pamietam ze ktos mi miejsce siedzace ustapil i chcieli karetke wzywac ale nie chcialam. Oblaly mnie zimne poty i mialam nogi jak z waty. Doszlam do siebie jakos dojechalam do pracy. Pozniej normalnie bylo i podejrzewam ze mi to pepsi nie siadlo ;/

Proszę zanim napijesz się kolejnego energetyka przeczytaj informacje na jego temat. Co dzieje się w organizmie. A 1 l energetyka to jest stanie na krawędzi.

reklama
Do góry