reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Nie jest to zdrowe. Swego czasu kupowalam na zgrzewki bo snu mialam tyle co nic, z godzina na dobe moze dwie . Ale na mnie juz nie dzialaja niestety, tyllo dla smaku je pilam.
Proszę zanim napijesz się kolejnego energetyka przeczytaj informacje na jego temat. Co dzieje się w organizmie. A 1 l energetyka to jest stanie na krawędzi.

Dziewczyny ile dni przed @ najwcześniej testowałyscie?? Oczywiście żeby wynik wiarygodny wyszedł
To wszystko zależy od zagnieżdżenia. Jedynym wyjdzie 9dpo a innym dopiero 14 dpo. Lepiej później niż wcześniej żeby się bielą niepotrzebnie nie stresować, ale łatwiej mówić ciężej zrobić [emoji6]

Dzięki 😘 Tak, dziadek pięknie „trzymał się” jak na swoje prawie 90 lat. Do teraz 😉 Każda choroba jest straszna. A propos takich trudności, o których piszesz, to babcia zmarła w zeszłym roku była też ciężko chora, nie była samodzielna, choroba odebrała jej też trochę świadomości, gdy umierała przy mnie nie wiem czy wiedziala kim jestem, ale nawet jak nie, to przynajmniej była ze swoją wnuczką i corką, a nie sama.
I to jest wazne, być przy takiej osobie mimo wszystko! Ja mega szanuje moje Tate, że nie oddał dziadków, a stawił temu czoła. Nawet pielęgniarki w szpitalu były w szoku ze są tak zadbani, pomimo chorób i mówiły, że nigdzie by takiej opieki nie znaleźli.
A jeszcze Wam tylko powiem, że jak mój dziadek umarł, w dniu pogrzebu, po wszytskim wieczorem siedziałam z babcią, która miała już demencję i niebardzo wiedziała co się dzieje.. Ale wtedy wydawało się, że świadoma, że jej mąż właśnie odszedł wstala z uśmiechem, podeszła do okna i mówi do mnie "popatrz, tu za oknem.. No spójrz" wyjrzałam za okno, nic nie widzę.. A ta "no popatrz, Zbys, mój mąż, Twój dziadzio.. stoi tu, patrzy na nas" myślałam że padne..

Kuzwa laski ale mam do dupy humor przez ten wynik :/
Az sie poklocilam z W. takie mam nerwy.
Na dodatek żre dzisiaj jak swinia, az mi sie wszystkim odbija :/
Jak tu wytrwac do następnego badania

Niestety starość się Panu Bogu nie udała:( Okropne jest to, że teraz musisz przez to przechodzić gdy się dowiedziałaś o ciąży, a może właśnie teraz zaszłaś żeby było Ci łatwej przeżyć to, co dzieje się z dziadkiem:( A Mamie już mówiłaś o ciąży?
Dzięki [emoji8] Tak, dziadek pięknie „trzymał się” jak na swoje prawie 90 lat. Do teraz [emoji6] Każda choroba jest straszna. A propos takich trudności, o których piszesz, to babcia zmarła w zeszłym roku była też ciężko chora, nie była samodzielna, choroba odebrała jej też trochę świadomości, gdy umierała przy mnie nie wiem czy wiedziala kim jestem, ale nawet jak nie, to przynajmniej była ze swoją wnuczką i corką, a nie sama.

reklama
Do góry