reklama
Qwertyy77
Fanka BB :)
@Saneatsui ?Jeszcze na straraczkach udzielała się taka dziewczyna z psem w avatarze, nick na S.. kojarzy ktoś?
Rudaa94
nie mierzylam
Właśnie tak główkuje, piszę a tam cisza. Nawet Veronki nie ma mówie oho siada forum! Awaria coś. A potem czytam, że wątek ogórkowy... a tu nie ma przepisów nawet!
I na jakiego grzyba notesik wyjełam, złote pióro do kulinarnych notatek, kałamarz no wszystko na daremno ....
Ok skoro takie zarządzenie bez tabu to jak to z tymi jajami co? to teraz dawać ile mierzy urządzenie które was zapyla [emoji23] ? może jednak długość ma znaczenie
Jeju!!!
Jak mnie napierdziela ta głupia @. Leże i kwicze i bluźnie... Dawno tak mi nie przywaliła...
Rudaa94
I caly czas rosnie
I ja i ja [emoji846][emoji846]
O rany boskie... już 230 postów [emoji33][emoji33] kiedy ja to nadrobię ?
Rudaa94
My urzedujemy w salonie. Mieszkanie 48m , mloda ma swoj pokoj. A ja w salonie kazda sciane mam zastawiona [emoji23] na srodku postawie [emoji23]
Verona ja Cię za tydzień będę prosiła o czary, więc bądź czujna[emoji846]ogórkową już mam od wczoraj, avatara poszukam i będzie spoko [emoji6]
Powiem Wam że ja jeszcze w ciąży nie jestem, a już mam paranoję gdzie postawie łóżeczko. W sypialni mam ogrooooomną szafę i łóżko. Ni i chu chu nie zmieści się łóżeczko w żaden sposób. Tolek ma duży pokój ale przecież dziecka mu nie wcisne póki będzie male. Salon mam z aneksem wiec tez nie bardzo. Na początek można jakieś na kółeczkach kosze, ale co później [emoji848] między łóżkiem a ścianą mam 50 cm to za mało na łóżeczko. Może na zamowienie... Heh jak moje zachodzenie w ciążę trochę potrwa to może coś wykminie [emoji6][emoji6]
Mrufka®®®
My mamy niecałe 41 metrów oczywiście młody ma swój pokój a my śpimy w salonie waląc nogami o stółMy urzedujemy w salonie. Mieszkanie 48m , mloda ma swoj pokoj. A ja w salonie kazda sciane mam zastawiona [emoji23] na srodku postawie [emoji23]
Qwertyy77
Ej! Byłam tylko w sklepie po winko i zatankowac tak jak pisalam, potem szybki obiad i już kuźwa tyle do nadrobienia, nie udoje i najgorsze, że czytam jakiś post sprzed dwóch godzin bo jadę po kolei, odpowiadam na niego a potem czytam dalej i już pięć innych dziewczyn dawno odpowiedziały to samo, jak Wy to robicie? Ja chyba muszę mojego zaangażować do robienia obiadów albo będziemy jeść zupki chińskie żebym była na bierzaco
Mikstura
Verona26
Masz co robić dzisiaj w nocy [emoji23][emoji23][emoji23]
I ja i ja [emoji846][emoji846]
O rany boskie... już 230 postów [emoji33][emoji33] kiedy ja to nadrobię ?
reklama
Verona26
Ja aż mam problem bo miała być komoda i regał, zamiast tego w sypialni będzie spoko przedstawione szafki wiszoce nad łóżkiem i łóżeczko [emoji173][emoji173] Nie ma Innej opcji [emoji173]
Verona ja Cię za tydzień będę prosiła o czary, więc bądź czujna[emoji846]ogórkową już mam od wczoraj, avatara poszukam i będzie spoko [emoji6]
Powiem Wam że ja jeszcze w ciąży nie jestem, a już mam paranoję gdzie postawie łóżeczko. W sypialni mam ogrooooomną szafę i łóżko. Ni i chu chu nie zmieści się łóżeczko w żaden sposób. Tolek ma duży pokój ale przecież dziecka mu nie wcisne póki będzie male. Salon mam z aneksem wiec tez nie bardzo. Na początek można jakieś na kółeczkach kosze, ale co później [emoji848] między łóżkiem a ścianą mam 50 cm to za mało na łóżeczko. Może na zamowienie... Heh jak moje zachodzenie w ciążę trochę potrwa to może coś wykminie [emoji6][emoji6]