reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Dziewczyny, a co Wy na to, żeby ustawić jakas prywatność grupy? Odczekać kilka dni aż się zbiorą te co chcą? Czasami piszemy o takich rzeczach nie myśląc że wszyscy do tego mają dostęp. A podajemy takie szczegóły że zidentyfikować osobę nie jest tak ciężko [emoji6]

Cześć Dziewczyny, przychodzę do Was i ja 😉

Nadrobię z czasem mam nadzieje!

@bleucoco bardzo mi przykro 😢 Wyobrażam sobie co czujesz, przechodziłam to samo w drugiej ciąży, mój Dziadek odszedł w dniu, w którym robiłam badania prenatalne. Walczył z nowotworem przez 10 lat, w ostatnim okresie było ciężko, nie zdecydowaliśmy się na chemioterapię bo uznaliśmy, że w jego wieku (85 lat) będzie to leczenie ponad jego siły. Z perspektywy czasu wiem, że to była słuszna decyzja, mój teść otrzymywał chemię przez pół roku i był w tym czasie wrakiem człowieka, dziadek by nie podołał. Odszedł w domu, w otoczeniu najbliższych i dał radę się z nami pożegnać.
Życzę Wam ogromnie dużo siły, trudny czas przed Wami, ale pomyśl sobie, że ostatnią rzeczą, której chciałby Twój dziadek są łzy jego ukochanej wnuczki. Przesyłam ciepłe myśli😘

Lecę czytać dalej 😊

reklama
Cześć Dziewczyny, przychodzę do Was i ja 😉

Nadrobię z czasem mam nadzieje!

@bleucoco bardzo mi przykro 😢 Wyobrażam sobie co czujesz, przechodziłam to samo w drugiej ciąży, mój Dziadek odszedł w dniu, w którym robiłam badania prenatalne. Walczył z nowotworem przez 10 lat, w ostatnim okresie było ciężko, nie zdecydowaliśmy się na chemioterapię bo uznaliśmy, że w jego wieku (85 lat) będzie to leczenie ponad jego siły. Z perspektywy czasu wiem, że to była słuszna decyzja, mój teść otrzymywał chemię przez pół roku i był w tym czasie wrakiem człowieka, dziadek by nie podołał. Odszedł w domu, w otoczeniu najbliższych i dał radę się z nami pożegnać.
Życzę Wam ogromnie dużo siły, trudny czas przed Wami, ale pomyśl sobie, że ostatnią rzeczą, której chciałby Twój dziadek są łzy jego ukochanej wnuczki. Przesyłam ciepłe myśli😘

Lecę czytać dalej 😊
Dziękuję Ci pięknie za te słowa ❤️ Muszę jakoś odgrodzić się od emocji dla dobra dziecka. Jeśli teraz miałabym je stracić, to bym tego nie przeżyła... Naprawdę. Mam do siebie pretensje o to, ale teraz jak już wiem co nas czeka, modlę się do Boga, żeby zabrał dziadka wcześniej, bez bólu. Może babcia weźmie go już do siebie. Może. Dziękuję 😘

Do góry