A jak wchodzę w ten wątek pokazuje mi, ze nie mam uprawnien@Morphi oznaczylam Cie w wątku prywatnym . Daj prosze znac czy udalo Ci sie do niego wejsc
reklama
Udało ci się weszlas? Może linka ci wysłać to wtedy powinnaś wejść jak ruda cie dopisała to powinnaś wejść pisz jak coś to ci linka na priv wyślę
A jak wchodzę w ten wątek pokazuje mi, ze nie mam uprawnien
Rudaa94
Fanka BB :)
Ja patrzylam w panelu moderacji teraz. Zaraz sprobuje poczytac i dam znac
Wyskakuje mi takie cośZobacz załącznik 1087410
Matka. Wariatka
Dorzucić możesz mnie też? Kilka dni mnie nie było i już wszyscy o mnie zapomnieliJa patrzylam w panelu moderacji teraz. Zaraz sprobuje poczytac i dam znac
Aklime
PamietamyDorzucić możesz mnie też? Kilka dni mnie nie było i już wszyscy o mnie zapomnieli
Jak brałaś akard w czasie starań, przed ciążą? Przez cały cykl?Ja w pierwszej ciąży brałam jeszcze zanim w nią zaszłam, w drugiej nie i poroniłam w 9tyg. Tez myśle ze coś może tym być dlatego od Tygodnia biorę znowu
Rudaa94
Juz mam sposob wyslalam do admina
Dorzucić możesz mnie też? Kilka dni mnie nie było i już wszyscy o mnie zapomnieli [emoji3064]
Wyskakuje mi takie cośZobacz załącznik 1087410
reklama
Verona26
Ja nie jem bo wszystko śmierdzi, jak nie jem to ssie i mdli, jak zjem też mdli, przechodzi w nocy więc wtedy mam ochote na niestworzone rzeczy typy pomidorowka lub barszcz czerwony [emoji2356][emoji2356] Jak żyć?![emoji2368][emoji2368]
Jak ja to rozumiem, dzis caly dzien w lozku. Wstałam ugotowac zupe i prawie zemdlalam.. Juz nie mowie o tych nudnościach.. Jem na siłę a wszystko i tak mi podchodzi do gardła.