reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Ojej ale super 😍😍😍 a u mnie w czwartek pierwsze genetyczne, mialo byc w piatek wieczorem ale dzis mi przelozyli na czwattek 9.20 ale za to ide do lepszego lekarza :)
oo, to nawet lepiej ze rano i w czwartek. zawsze to dzien wczesniej. Bedzie na pewno wszystko dobrze! Na moim pierwszym dzidzius byl taki posluszny, ze pan doktor az sie zdziwil, ze tak ladnie sie pokazuje :D

oo, to nawet lepiej ze rano i w czwartek. zawsze to dzien wczesniej. Bedzie na pewno wszystko dobrze! Na moim pierwszym dzidzius byl taki posluszny, ze pan doktor az sie zdziwil, ze tak ladnie sie pokazuje :D
Właśnie chcialam jak najpóźniej zeby w razie czego dziecko za male nie bylo, bedzie wtedy jakies 12+1, 12+2 bo mam 2 terminy u dwoch lekarzy 😂 w czwartek tez mam wizyte na nfz o 15 takze dzien wizyt. ( jak wspominalam mam 2 karyy ciazy na nfz i prywatnie, jeszcze nie wiem gdzie chce rodzic wiec tak lepiek, w szpitalu roznie ponoc patrza na tych z prywatnej klinikia znow zeby rodzic w tej prywatnej trzeba od ktoregos tyg prowadzic ciaze tam)

Dziekujemy kochana!!! a Tobie super przyrostu bety gratuluje i wizyty! Bedzie wszystko super, zobaczysz! Nie obejrzysz sie jak juz brzuszek zacznie rosnac razem z dzidziusiem! Probuje nadgonic posty hehe ale ledwo ogarniam dzisiaj rzeczywistosc :D

spokojnie, znajdę inne powodu do zamartwiania się jak już będzie brzuch :D

my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem po parkingu przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dał zbadac sobie serduszko.
🤣🤣🤣🤣 ale udalo sie? Spacer podziałal?
Jak bedzie taki uparty po urodzeniu to współczuję 😁😁😁😁

[/QUOTE]
Camila Lackberg - ja czytam jej książki. Muszę sobie dawkować bo bardzo mnie wciągają. Jak dotąd najlepsza część to „Kaznodzieja”.
A jakie thrillery polecacie? Kryminały?
Czytałam kiedyś książkę o porwaniu i uwięzieniu dziewczyny - bardzo mocna jak dla mnie, ale cholernie dobra książka (chociaż nie powinno się tak pisać o takiej historii). Jak ją odnajdę - mam remont 🤪 - to podam tytuł.
Jeśli lubisz kryminały, to polecam cykl o Erascie Fandorinie Borisa Akunina. Dla mnie nie ma sobie równych:)

spokojnie, znajdę inne powodu do zamartwiania się jak już będzie brzuch :D
kochana to na pewno... ja moge powiedziec, ze nie wiem czy to przez poronienie wczesniejsze czy w ogole bym tak miala ale najpierw czekalam na serduszko, potem jak bylo serduszko myslalam, eh, byle do 1 prenatalnych i konca pierwszego trymestru, jak zlecialo 12 tygodni to zaczelo sie czekanie na badanie połówkowe. Dzis mialam połowkowe to teraz czekam na 26 tydzien :D zawsze cos... i tak jeszcze jakies 20 lat hehe

reklama
Właśnie chcialam jak najpóźniej zeby w razie czego dziecko za male nie bylo, bedzie wtedy jakies 12+1, 12+2 bo mam 2 terminy u dwoch lekarzy 😂 w czwartek tez mam wizyte na nfz o 15 takze dzien wizyt. ( jak wspominalam mam 2 karyy ciazy na nfz i prywatnie, jeszcze nie wiem gdzie chce rodzic wiec tak lepiek, w szpitalu roznie ponoc patrza na tych z prywatnej klinikia znow zeby rodzic w tej prywatnej trzeba od ktoregos tyg prowadzic ciaze tam)
idziesz w idealnym momencie. 12 tydzien jest najlepszym, tak mi powiedzial lekarz.

Do góry