reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem po parkingu przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dał zbadac sobie serduszko.

Ostatnia edycja:
reklama
Pewnie tak :) Ja w 4+3 miałam 238 :D zaczęła mi dość późno rosnąć bo w 11dpo było jeszcze <0,1
A to widzisz ja 14 dpo (choć to mogło być 11 dpo jeśli teraz USG potwierdzi starszą ciąże o 3 dni) miałam prawie 400. Musiałam mieć wcześnie zagniezdzenie 🤔 A tak go wypatrywaam i nawet nie czulam 😂😂😂

my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dać zbadac sobie serduszko.
Aww 😍😍😍🙈🙈🙈 Oj bo gitarę mu zawracają! 😂 On miał swoje sprawy do załatwienia w tym momencie 😂

Ja mam dziś ekscytujący wieczór budujemy najdłuższe tory ever, sięgają az do salonu, Antek podskakuje jak piłeczka ze szczęścia [emoji6] takie małe rzeczy a cieszą dzieci [emoji6]
I tak na to patrzę i zastanawiam się jak mi się uda zajść to kiedyś po tych jego zabawkach będzie raczkować mały brzdąc. Jak to później ogarnąć, żeby maluch wszystkiego nie połknął [emoji85][emoji85]
IMG_20200224_170957.jpeg

my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dać zbadac sobie serduszko.
[emoji3590][emoji3590] super! Połowa za Wami!

Ja mam dziś ekscytujący wieczór budujemy najdłuższe tory ever, sięgają az do salonu, Antek podskakuje jak piłeczka ze szczęścia [emoji6] takie małe rzeczy a cieszą dzieci [emoji6]
I tak na to patrzę i zastanawiam się jak mi się uda zajść to kiedyś po tych jego zabawkach będzie raczkować mały brzdąc. Jak to później ogarnąć, żeby maluch wszystkiego nie połknął [emoji85][emoji85]Zobacz załącznik 1084507
Boże sama bym sie takimi pobawila :D

A co ty se matka myslisz ze bedziesz z niego decydować 🤣

my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem po parkingu przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dać zbadac sobie serduszko.

Wow, super :) gratulacje!

reklama
my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem po parkingu przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dać zbadac sobie serduszko.
Ojej ale super 😍😍😍 a u mnie w czwartek pierwsze genetyczne, mialo byc w piatek wieczorem ale dzis mi przelozyli na czwattek 9.20 ale za to ide do lepszego lekarza :)

Do góry