reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem po parkingu przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dał zbadac sobie serduszko.

Ostatnia edycja:
reklama
Pewnie tak :) Ja w 4+3 miałam 238 :D zaczęła mi dość późno rosnąć bo w 11dpo było jeszcze <0,1
A to widzisz ja 14 dpo (choć to mogło być 11 dpo jeśli teraz USG potwierdzi starszą ciąże o 3 dni) miałam prawie 400. Musiałam mieć wcześnie zagniezdzenie 🤔 A tak go wypatrywaam i nawet nie czulam 😂😂😂

my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dać zbadac sobie serduszko.
Aww 😍😍😍🙈🙈🙈 Oj bo gitarę mu zawracają! 😂 On miał swoje sprawy do załatwienia w tym momencie 😂

Ja mam dziś ekscytujący wieczór budujemy najdłuższe tory ever, sięgają az do salonu, Antek podskakuje jak piłeczka ze szczęścia [emoji6] takie małe rzeczy a cieszą dzieci [emoji6]
I tak na to patrzę i zastanawiam się jak mi się uda zajść to kiedyś po tych jego zabawkach będzie raczkować mały brzdąc. Jak to później ogarnąć, żeby maluch wszystkiego nie połknął [emoji85][emoji85]
IMG_20200224_170957.jpeg

my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dać zbadac sobie serduszko.
[emoji3590][emoji3590] super! Połowa za Wami!

Ja mam dziś ekscytujący wieczór budujemy najdłuższe tory ever, sięgają az do salonu, Antek podskakuje jak piłeczka ze szczęścia [emoji6] takie małe rzeczy a cieszą dzieci [emoji6]
I tak na to patrzę i zastanawiam się jak mi się uda zajść to kiedyś po tych jego zabawkach będzie raczkować mały brzdąc. Jak to później ogarnąć, żeby maluch wszystkiego nie połknął [emoji85][emoji85]Zobacz załącznik 1084507
Boże sama bym sie takimi pobawila :D

A co ty se matka myslisz ze bedziesz z niego decydować 🤣

my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem po parkingu przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dać zbadac sobie serduszko.

Wow, super :) gratulacje!

reklama
my już po połówkowych :) maly przystojniak wazy cale 300g :D łobuziak pokazał juz charakterek (złośliwy pewnie po mamusi) i wypiął pupcie na pana doktora, przez co w połowie badania zostałam poproszona, zeby pójść spacerowac szybkim tempem po parkingu przez 20 minut, zeby mój mały królewicz zechciał sie obrócic i dać zbadac sobie serduszko.
Ojej ale super 😍😍😍 a u mnie w czwartek pierwsze genetyczne, mialo byc w piatek wieczorem ale dzis mi przelozyli na czwattek 9.20 ale za to ide do lepszego lekarza :)

Do góry