reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Ajj nie mogę się doczekać USG za 2 tygodnie, ale to będzie koniec 7 tygodnia (czyli wg lekarzy 6+5) więc pewnie wiele nie zobaczę, ale oby był zarodek w pęcherzyku i biło serduszko
Ja licze skonczone tygodnie:)

Załączniki

• 20200116_194631.jpg
    20200116_194631.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 60
  • 20200130_183018.jpg
    20200130_183018.jpg
    981,9 KB · Wyświetleń: 63
  • 20200211_100150.jpg
    20200211_100150.jpg
    966,6 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Ja licze skonczone tygodnie:)
Pierwsze to 6 tydzień 2 dzień prawda? Biło serduszko? Ja będę robić 6 tydzień 5 dzień, więc podobnie :) Pierwsze USG miałam 5 tydzień 5 dzień i niestety było za wcześnie - była tylko czarna kropeczka jak na Twoim pierwszym USG, ale pusta :)

Ja ide jutro i zaczynam łapac stresa [emoji14] kurcze tak jak czlowiek caly czas byl opanowany tak nerwy zaczynaja sie załączac

Ja pojutrze jak @ nie przyjdzie. Dzis mam 8dpo i brzuch boli okresowo plus krzyż naparza jak przed @. Ostatnio miałam dziesięciodniowe fazy kutelane wiec może nawet nie zdążę zatestowac [emoji26]
A jak długie masz cykle? U mnie 7 dpo i tez brzuch boli okresowo, ale termin @ dopiero za 9 dni

Bilo:) bylam tez dzien przed tym zdj i bilo juz ladnie :)
Cudnie. Tak też myślałam, że mogłabym przyjść wcześniej na to USG (w tym tygodniu), ale gine kazała mi przyjść dopiero 28.02 i strasznie mi przykro haha

Chociaż zaraz ja chyba ciągle źle liczę. Skoro mam ukończonych5 tygodni i zaczęłam 6 to w tym tygodniu mam 5 + x, czyli dopiero w przyszłym będę na Twoim etapie prawda?

Ja to sie poklocilam z szamponem. Co nie umyje to pozniej wez to rozplacz.... doslowie ze łzami w oczach. Nie dosc ze siwa ( chyba sie na taki siwy przemaluje.. nie bede musiala odrostow robic) to jeszcze poplątana [emoji23]
Zwariuje z tymi włosami... dzień w dzień przetłuszczone... :growl:

reklama
Do góry