reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Akurat tego nie jesli grupa jest zamknieta itp.
Nie wyświetla się sama nazwa? My na studiach mieliśmy grupy dla każdej grupy na fb i była kłódka i kto należy ale bez podglądu jeśli nie było się członkiem. Ale tytuł grupy opis i członkowie (chyba ci co w znajomych) to byli.

reklama
Wrzucilam wyzej screena jak wyglada strona startowa dla osoby nienalezacej. Tylko adminów widac
Nie wyświetla się sama nazwa? My na studiach mieliśmy grupy dla każdej grupy na fb i była kłódka i kto należy ale bez podglądu jeśli nie było się członkiem. Ale tytuł grupy opis i członkowie (chyba ci co w znajomych) to byli.

Spokooo luz dziewczyny, to byl luźny pomysł. Jak nie chcecie to niech zostanie bez zmian. Jak widać tylko ja mam manie prześladowczą [emoji23][emoji3166][emoji6]

Wrzucilam wyzej screena jak wyglada strona startowa dla osoby nienalezacej. Tylko adminów widac
Ja jakoś tak nie czuję tego. Po to jest forum żeby każdy zdecydował czy chce być anonimowy czy nie. Na FB tego nie zrobimy. Będzie wygodniej, ale nie będzie anonimowości. Jestem prawnikiem, w tym zawodzie jest bardzo dużo wrednych i zawistnych ludzi. Nie mogę zaryzykować, że moje posty pod moim nazwiskiem wypłyną... Więc niestety nie będę mogła tam z Wami dołączyć :( Wystarczy, że w grupie znajdzie się jedna osoba, która mnie zna i już może stać się źle. A nie jestem osobą mało znaną 🤪

Ja jakoś tak nie czuję tego. Po to jest forum żeby każdy zdecydował czy chce być anonimowy czy nie. Na FB tego nie zrobimy. Będzie wygodniej, ale nie będzie anonimowości. Jestem prawnikiem, w tym zawodzie jest bardzo dużo wrednych i zawistnych ludzi. Nie mogę zaryzykować, że moje posty pod moim nazwiskiem wypłyną... Więc niestety nie będę mogła tam z Wami dołączyć :( Wystarczy, że w grupie znajdzie się jedna osoba, która mnie zna i już może stać się źle. A nie jestem osobą mało znaną [emoji2957]
Jak wyżej [emoji6]

reklama
Sluchajcie mozemy to ogarnac na grupe prywatna tutaj, nie ma problemu tylko przydalaby sie jakas lista nickow i nie ma sprawy piszemy do szefostwa :)
Mamy tu "tylko 1068 postów" wiec chwila potrzebna zeby zrobic listę.
Na Wrześniówkach utworzyłyśmy podwątek i wpisywały się dziewczyny , które chcialy dołączyć do grupy zamkniętej bo przecież nie wszystkie musimybchcieć :) Był czas na domknięcie listy i tyle :) Teraz tylko trzeba wychwytywać podglądaczy i systematycznie usuwać bo taki podglądacz też nie jest bezpieczny :)

Do góry