reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Wersja naturalny kolor (to ze świąt).

I teraz pytanie czy iść w jeszcze ciemniejsze kolory czy jednak wrócić do blondów.
Wiadomo że w pełnym makijażu i kiecce inaczej się wygląda. Poza tym teraz mam grypę więc kiepsko ogólnie wygladam.Zobacz załącznik 1081621
Według mnie w jaśniejszych włosach wyglądasz promienniej :) Zaryzykowałabym nawet jaśniejszy blond :)

reklama
Z jednej strony masz racje. Z drugiej z kolei nie wszyscy posiadaja facebooka ;) (ja mam) no jak dziewczyny uwazacie. Mi to lotto :)
Dla mnie jest duża różnica. Jest to forum otwarte na tyle że nie tylko użytkownicy, ale wszyscy mają dostęp do postów. Starania się o dziecko jest czynnością dość intymną, a rozmawiamy już na takie tematy i podajemy takie szczegóły że naprawdę wolałabym żeby dostęp do tych info miało mniejsze grono [emoji6] z drugiej strony też nie chce się 'w język" cały czas.. bo napisalabym coś ale... [emoji6]

Akurat tego nie jesli grupa jest zamknieta itp.
+ nawet jak prywatna grupa to widać naszą przynależnośc dla znajomych chyba. No i myślę, że tu anonimowość sprawia, że jesteśmy pewniejsze siebie i możemy rozmawiać o wszystkim i się nie wstydzimy! A Facebook to szpiegi [emoji23]

Tak to wyglada
Screenshot_20200217-151348_Facebook.jpeg

reklama
Matkoboska ledwo wróciłam dziś do domu z tego szpitala i zakupów! Ledwo żyję. Ale rosół z marchewką zjedzony, zaraz ugotuję sobie brukselkę bo mnie naszło, a potem kawka - druga, to ostatnia to można. Jestem z siebie dumna, że nie piję częściej. No i odpoczynek. Kupiłam dziś w końcu Femibion 1 🙈

Do góry