reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ogłoszenia

reklama
ja nosiłam 36/38 na wzrost ok 160
mam fajna dzinsową spódnice be mama, spodnie z H&M cienkie w kolorze jasnobeżowym - typ. bojówki, nosiłam je do 9 miesiąca są b. wygodne, pas ciążowy i jedną lub dwie bluzki typowo ciązowe. Stan ogólny ciuchów - używane i prane :-) w tym spódnica i pas stan b.dobry, inne odrobinę bardziej znoszone ale jestem ich pierwszą posiadaczką. Jesli jesteś zainteresowana napisz prosze na priv.

reklama
Witam,
Zastanawiam się nad założeniem lokalu z małą gastronomią, tylko chciałabym tam wprowadzić coś innowacyjnego.
Wpadłam na pomysł różnych dni lub wieczorków tematycznych i tutaj mam pytanie do naszych szanownych babyboomowych mam :-)
Czy byłybyście zainteresowane takimi "Dniami dla mamy i dziecka" tzn. jeden dzień w tygodniu, np. we środy mamy mogłyby przychodzić z maluchami, byłby przygotowany kącik dla maluchów, wysokie krzesełka do karmienia, plastikowe miseczki i sztućce dla dzieci i coś w karcie odpowiedniego dla maluchów rocznych i 2-3-letnich.
Zaletą takich specjalnych dni byłoby to, że nikt nie miałby prawa oburzać się na płaczące, krzyczące lub biegające pod stolikiem dziecko :-D
Co o tym myślicie? Może macie jakieś inne pomysły albo uwagi?
Będę wdzięczna za każdą wypowiedź.:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry