reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogłoszenia

reklama
ja nosiłam 36/38 na wzrost ok 160
mam fajna dzinsową spódnice be mama, spodnie z H&M cienkie w kolorze jasnobeżowym - typ. bojówki, nosiłam je do 9 miesiąca są b. wygodne, pas ciążowy i jedną lub dwie bluzki typowo ciązowe. Stan ogólny ciuchów - używane i prane :-) w tym spódnica i pas stan b.dobry, inne odrobinę bardziej znoszone ale jestem ich pierwszą posiadaczką. Jesli jesteś zainteresowana napisz prosze na priv.

reklama
Witam,
Zastanawiam się nad założeniem lokalu z małą gastronomią, tylko chciałabym tam wprowadzić coś innowacyjnego.
Wpadłam na pomysł różnych dni lub wieczorków tematycznych i tutaj mam pytanie do naszych szanownych babyboomowych mam :-)
Czy byłybyście zainteresowane takimi "Dniami dla mamy i dziecka" tzn. jeden dzień w tygodniu, np. we środy mamy mogłyby przychodzić z maluchami, byłby przygotowany kącik dla maluchów, wysokie krzesełka do karmienia, plastikowe miseczki i sztućce dla dzieci i coś w karcie odpowiedniego dla maluchów rocznych i 2-3-letnich.
Zaletą takich specjalnych dni byłoby to, że nikt nie miałby prawa oburzać się na płaczące, krzyczące lub biegające pod stolikiem dziecko :-D
Co o tym myślicie? Może macie jakieś inne pomysły albo uwagi?
Będę wdzięczna za każdą wypowiedź.:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry