reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogłoszenia

Witam,

dawno mnie tutaj nie było... moje dzieciątko skończyło już roczek i zajrzałam właśnie w poszukiwaniu fotografa dziecięcego.
Trafiłam na panią Olę Profesjonalna Fotografia Dziecięca - sesje domowe,zdjęcia dzieci, fotografia rodzinna, fotograf dzieci, Kraków, Warszawa i był to strzał w dziesiątkę! Zdjęcia przeszły nawet moje oczekiwania i oglądam je kilka razy dziennie :-).
Co do samej sesji to przebiegała w bardzo serdecznej atmosferze. Pani Ola jest bardzo ciepłą i sympatyczną osobą, ma świetne podejście do dzieci i bardzo dużo cierpliwości.
Wszystkim, którzy pragną uwiecznić jakieś wydarzenie z życia dziecka lub po prostu chcą mieć świetną pamiątkę z okresu kiedy dziecko było jeszcze maleńkie i nie pyskowało :) gorąco polecam panią Olę. Naprawdę warto!!!
Profesjonalna Fotografia Dziecięca - sesje domowe,zdjęcia dzieci, fotografia rodzinna, fotograf dzieci, Kraków, Warszawa.
Pozdrawiamy
Wiola i Bartuś

reklama
Klub Dzieci i Dorosłych "Turkusowa Lampa" na Bielanach zaprasza na Dni Pełne Niespodzianek!

14 listopada w godzinach od 12:00 do 16:00- zapraszamy do wspólnej zabawy!

Odwiedzą nas: OTYLIA JĘDRZEJCZAK oraz LIPSKEE, finalista 1 edycji "MAM TALENT".

Tego dnia odbędą się darmowe zajęcia dla dzieci i dorosłych: taniec, fitness oraz zajęcia plastyczne i edukacyjne dla najmłodszych.

Wygraj zaproszenie na program "MAM TALENT", oraz wiele innych nagród. Każdy, kto do 14 listopada wykupi karnet na zajęcia w Turkusowej Lampie, weźmie udział w losowaniu dwuosobowego zaproszenia na program "MAM TALENT" oraz karnetów na ulubione zajęcia. Tego dnia czeka Was wiele niespodzianek.

nasza strona interenetowa: http://www.turkusowalampa.pl

ul. Żeromskiego 77

01-882 Warszawa

tel. 22 353 22 77

kom. +48 500 700 404

e-mail: klub@turkusowalampa.pl

MAGIA i PIĘKNO. . .

... tak można opisać zdjęcia Pani Aleksandry de Soleil .

Współpraca z Panią Olą to wyjątkowe doświadczenie .
Mieliśmy tę przyjemność .
Niebywale ciepłe podejście do dzieci, otwartość i serdeczność Pani Oli sprawają, że sesja staje się czymś przyjemnym, twórczym i na długo zapadającym w pamięć .
Dla dzieci zaś jest to naprawdę dobra zabawa .
Efektem są przepiękne zdjęcia, których wartość emocjonalna będzie rosła z każdym rokiem !
Pamiątka na całe życie, którą jeszcze bardziej docenimy z upływem czasu , za którą kiedyś nasze dzieci nam serdecznie podziekują .

Pani Ola wie jak uchwycić te magiczne chwile. . . !

POLECAMY GORĄCO WSZYSTKIM ! ! !

Polecam super przedszkole "Tęczowy Domek" w Wilanowie. To super miejsce, stworzone specjalnie dla dzieci. Mój chłopak jest nim zachwycony tak samo jak ja. Chętnie i ochoczo budzi mnie do przedszkola a potem nie chce wracać :-);) do domu. Widzę, że w przedszkolu zdobywa wiele nowych doświadczeń i umiejętności. To wszystko jest możliwe dzięki przemiłym ciociom (nauczycielkom). Dzieci czuja sie jak w domu, są otoczone serdeczna atmosferą, a wystrój przedszkola jest czysty i naprawdę bajkowy.
Tu naprawdę widać, ze dzieci uczą sie poprzez zabawę, a dodatkowo mają bardzo dużo zajęć, które wchodzą w skład czesnego- angielski, rytmika, logopeda, zajęcia z psychologiem, zajęcia plastyczne, gimnastyczne itd., organizowane sa częste wycieczki i imprezy. Personel przedszkola jest w stałym kontakcie z rodzicami - dostajemy co tydzień informacje e-mailem, o czym będą uczyć sie dzieci. Każdy temat wspierany jest zorganizowaniem imprezy, wycieczki co pozwala dzieciom w pełni wejść w temat. np. uczą sie o zawodach, przychodzi policjant, chemik, jadą na wycieczkę do " Fryzjerkowa", odwiedzają program "Domisie" i poznają jak wygląda praca w telewizji, uczą się o książkach - idą do biblioteki, księgarni, organizowane są czytania bajek przez rodziców i dziadków , i tak mogłabym pisać i pisać.
Naprawdę polecam, odkąd moje dziecko jest w tym przedszkolu widzę jak sie rozwija nie tylko intelektualnie ale i społecznie, uczy sie współpracy i współdziałania w grupie, zdrowego stylu życia, koleżeńskości, a co najważniejsze idzie do przedszkola z uśmiechem na twarzy, pełne ciekawości co dziś nowego je spotka.

Sama zobacz www.teczowy-domek.pl

Proszę o umieszczanie ogłoszeń dotyczących klubu kangura w tym wątku i nie tworzenia oddzielnych wątków.

Słuchajcie mamy,
W Klubie do którego uczęszczam na siłownię mają być uruchomione zajęcia dla mam z małymi dziećmi. Potrzebne są chętne mamy z maluchami! :))))) Jest nas nadal ciut za mało do rozpoczęcia zajęć! Zapraszam wszystkie zainteresowane. Zajęcia w Wawie, na Saskiej Kępie - świetny dojazd autobusem wzdłuż Trasy Łazienkowskiej. Jak jesteście chętne, to odezwijcie się, bo nie mogę się doczekać żeby ruszyć z Piotrusiem do zabawy :)) Fitness //K.fc.

reklama
hej dziewczyny- możecie mi polecić jakies fajnie secondhandy z ubraniami ciążowymi? nie stać mnie, żeby skompletować całą garderobę w H&M Mama, lub Zara Mum, a potrzebuje kilka prostych ciuszków typu bluzki czy sukienki. Jeśli znacie jakieś ciucholandy w Warszawie dajcie znać ;)

Do góry