reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogłoszenia

Witam,

dawno mnie tutaj nie było... moje dzieciątko skończyło już roczek i zajrzałam właśnie w poszukiwaniu fotografa dziecięcego.
Trafiłam na panią Olę Profesjonalna Fotografia Dziecięca - sesje domowe,zdjęcia dzieci, fotografia rodzinna, fotograf dzieci, Kraków, Warszawa i był to strzał w dziesiątkę! Zdjęcia przeszły nawet moje oczekiwania i oglądam je kilka razy dziennie :-).
Co do samej sesji to przebiegała w bardzo serdecznej atmosferze. Pani Ola jest bardzo ciepłą i sympatyczną osobą, ma świetne podejście do dzieci i bardzo dużo cierpliwości.
Wszystkim, którzy pragną uwiecznić jakieś wydarzenie z życia dziecka lub po prostu chcą mieć świetną pamiątkę z okresu kiedy dziecko było jeszcze maleńkie i nie pyskowało :) gorąco polecam panią Olę. Naprawdę warto!!!
Profesjonalna Fotografia Dziecięca - sesje domowe,zdjęcia dzieci, fotografia rodzinna, fotograf dzieci, Kraków, Warszawa.
Pozdrawiamy
Wiola i Bartuś

reklama
Klub Dzieci i Dorosłych "Turkusowa Lampa" na Bielanach zaprasza na Dni Pełne Niespodzianek!

14 listopada w godzinach od 12:00 do 16:00- zapraszamy do wspólnej zabawy!

Odwiedzą nas: OTYLIA JĘDRZEJCZAK oraz LIPSKEE, finalista 1 edycji "MAM TALENT".

Tego dnia odbędą się darmowe zajęcia dla dzieci i dorosłych: taniec, fitness oraz zajęcia plastyczne i edukacyjne dla najmłodszych.

Wygraj zaproszenie na program "MAM TALENT", oraz wiele innych nagród. Każdy, kto do 14 listopada wykupi karnet na zajęcia w Turkusowej Lampie, weźmie udział w losowaniu dwuosobowego zaproszenia na program "MAM TALENT" oraz karnetów na ulubione zajęcia. Tego dnia czeka Was wiele niespodzianek.

nasza strona interenetowa: http://www.turkusowalampa.pl

ul. Żeromskiego 77

01-882 Warszawa

tel. 22 353 22 77

kom. +48 500 700 404

e-mail: klub@turkusowalampa.pl

MAGIA i PIĘKNO. . .

... tak można opisać zdjęcia Pani Aleksandry de Soleil .

Współpraca z Panią Olą to wyjątkowe doświadczenie .
Mieliśmy tę przyjemność .
Niebywale ciepłe podejście do dzieci, otwartość i serdeczność Pani Oli sprawają, że sesja staje się czymś przyjemnym, twórczym i na długo zapadającym w pamięć .
Dla dzieci zaś jest to naprawdę dobra zabawa .
Efektem są przepiękne zdjęcia, których wartość emocjonalna będzie rosła z każdym rokiem !
Pamiątka na całe życie, którą jeszcze bardziej docenimy z upływem czasu , za którą kiedyś nasze dzieci nam serdecznie podziekują .

Pani Ola wie jak uchwycić te magiczne chwile. . . !

POLECAMY GORĄCO WSZYSTKIM ! ! !

Polecam super przedszkole "Tęczowy Domek" w Wilanowie. To super miejsce, stworzone specjalnie dla dzieci. Mój chłopak jest nim zachwycony tak samo jak ja. Chętnie i ochoczo budzi mnie do przedszkola a potem nie chce wracać :-);) do domu. Widzę, że w przedszkolu zdobywa wiele nowych doświadczeń i umiejętności. To wszystko jest możliwe dzięki przemiłym ciociom (nauczycielkom). Dzieci czuja sie jak w domu, są otoczone serdeczna atmosferą, a wystrój przedszkola jest czysty i naprawdę bajkowy.
Tu naprawdę widać, ze dzieci uczą sie poprzez zabawę, a dodatkowo mają bardzo dużo zajęć, które wchodzą w skład czesnego- angielski, rytmika, logopeda, zajęcia z psychologiem, zajęcia plastyczne, gimnastyczne itd., organizowane sa częste wycieczki i imprezy. Personel przedszkola jest w stałym kontakcie z rodzicami - dostajemy co tydzień informacje e-mailem, o czym będą uczyć sie dzieci. Każdy temat wspierany jest zorganizowaniem imprezy, wycieczki co pozwala dzieciom w pełni wejść w temat. np. uczą sie o zawodach, przychodzi policjant, chemik, jadą na wycieczkę do " Fryzjerkowa", odwiedzają program "Domisie" i poznają jak wygląda praca w telewizji, uczą się o książkach - idą do biblioteki, księgarni, organizowane są czytania bajek przez rodziców i dziadków , i tak mogłabym pisać i pisać.
Naprawdę polecam, odkąd moje dziecko jest w tym przedszkolu widzę jak sie rozwija nie tylko intelektualnie ale i społecznie, uczy sie współpracy i współdziałania w grupie, zdrowego stylu życia, koleżeńskości, a co najważniejsze idzie do przedszkola z uśmiechem na twarzy, pełne ciekawości co dziś nowego je spotka.

Sama zobacz www.teczowy-domek.pl

Proszę o umieszczanie ogłoszeń dotyczących klubu kangura w tym wątku i nie tworzenia oddzielnych wątków.

Słuchajcie mamy,
W Klubie do którego uczęszczam na siłownię mają być uruchomione zajęcia dla mam z małymi dziećmi. Potrzebne są chętne mamy z maluchami! :))))) Jest nas nadal ciut za mało do rozpoczęcia zajęć! Zapraszam wszystkie zainteresowane. Zajęcia w Wawie, na Saskiej Kępie - świetny dojazd autobusem wzdłuż Trasy Łazienkowskiej. Jak jesteście chętne, to odezwijcie się, bo nie mogę się doczekać żeby ruszyć z Piotrusiem do zabawy :)) Fitness //K.fc.

reklama
hej dziewczyny- możecie mi polecić jakies fajnie secondhandy z ubraniami ciążowymi? nie stać mnie, żeby skompletować całą garderobę w H&M Mama, lub Zara Mum, a potrzebuje kilka prostych ciuszków typu bluzki czy sukienki. Jeśli znacie jakieś ciucholandy w Warszawie dajcie znać ;)

Do góry