Sprzedam fotelik z bazą do 13 kg,drugi do 9 kg bez bazy obydwa w dobrym stanie,firmy GRACO.Cena bez bazy 15e z bazą 20.
reklama
Posiadam dwie bramki z firmy Lindam biale z regulacja cena za dwie 20 e dzialajace z tym ze jedna ciezej troszke chodzi ale nie zmienia to faktu ze dzialaja obie rownie dobrze
w |Jakiej cenie jest te łozeczko i czy nadal aktualne?
jola990
Zaciekawiona BB
sprzedam ubranka dla chłopca 0-6 m:140 sztuk|(samych ubranek),w tym body krotki i dlugi rekawek,bluzeczki,polarki cieple,spodnie,pajacyki,sweterki,kurteczki ,ogrodniczki,2x kombinezony zimowe,ubrania sa jesienno zimowe,( w tym sa 3 koszulki z krotkim rekawkiem), oraz 1 spiworek.Do tego dorzucam czapeczki,skarpetki,niedrapki,rajstopki,reczniki z kapturkiem,kocyk,cena 80 e bez neg. ,odbiór kolo kilmallock,0870688280 ,fotki na meila
jola990
Zaciekawiona BB
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Mam do sprzedania garniturek do chrztu,rozmiar 80Tj.dla chłopca około 9 miesięcyStan idealny,założony tylko raz przez mojego MattaW skład kompletu wchodzą: marynarka na podszewce, spodnie, kamizelka, satynowa koszula wizytowa, krawacik oraz czapeczka z daszkiem. Malec w komplecie wygląda wyjątkowo elegancko. Dodam za darmo buciki,takie jak na fotkach...Nie posiadam płaszczyka...
Cena:35 E,do negocjacji
I jeszcze:
-Laktator ręczny Avent-10E
Poza tym mam dwa wielki wory ubranek dla chłopca od 3 do 9 miesięcy..Jest tam wszystko:bodziaki,skarpetki,buciki,pajacyki,spodnie,spodnie dresowe,bluzeczki,kurtki,czapki,rękawiczki...Cena do uzgodnienia
Cena:35 E,do negocjacji
I jeszcze:
-Laktator ręczny Avent-10E
Poza tym mam dwa wielki wory ubranek dla chłopca od 3 do 9 miesięcy..Jest tam wszystko:bodziaki,skarpetki,buciki,pajacyki,spodnie,spodnie dresowe,bluzeczki,kurtki,czapki,rękawiczki...Cena do uzgodnienia
Srzedam : Kurtkę dla dziewczynki (różowa, rozmiar 3-6 miesięcy, NEXT)
Kombinezon dla dziewczynki (odpinane rękawiczki, cieplutki , zapinany na 2 zamki, bardzo wygodny
rozmiar 9-12 miesięcy)
Kozaczki (Różowe z mięciutkiej skórki, ocieplane, na miękkiej antypoślizgowej podeszwie dla małej damy która uczy się chodzić ,rozmiar 6-12 miesięcy)
Mieszkam w Dublin 18, Sandyford
POLECAM !
Kombinezon dla dziewczynki (odpinane rękawiczki, cieplutki , zapinany na 2 zamki, bardzo wygodny
rozmiar 9-12 miesięcy)
Kozaczki (Różowe z mięciutkiej skórki, ocieplane, na miękkiej antypoślizgowej podeszwie dla małej damy która uczy się chodzić ,rozmiar 6-12 miesięcy)
Mieszkam w Dublin 18, Sandyford
POLECAM !
Oddam:
- syrop przeciwrefluksowy dla dzieci Gastrotuss baby. Pomaga też na ulewania. Podałam swojemu synkowi 3 razy, u nas nie zadziałał niestety, więc jest mi niepotrzebny. Cena z apteki 28,90zł więc taki nie jest i jeśli ktoś potrzebuje to za zwrot kosztów przesyłki będzie go miał (ok. 6zł)
- 42 szt. tabletek Prenaatal Classic. Brałam je w ciąży i miesiąc po. Potem zrobiłam morfologię i było wszystko ok, więc odstawiłam. Kolejnej ciąży na razie nie przewiduję, więc chętnie oddam potrzebującej przyszłej mamie
- syrop przeciwrefluksowy dla dzieci Gastrotuss baby. Pomaga też na ulewania. Podałam swojemu synkowi 3 razy, u nas nie zadziałał niestety, więc jest mi niepotrzebny. Cena z apteki 28,90zł więc taki nie jest i jeśli ktoś potrzebuje to za zwrot kosztów przesyłki będzie go miał (ok. 6zł)
- 42 szt. tabletek Prenaatal Classic. Brałam je w ciąży i miesiąc po. Potem zrobiłam morfologię i było wszystko ok, więc odstawiłam. Kolejnej ciąży na razie nie przewiduję, więc chętnie oddam potrzebującej przyszłej mamie
PATRYCJA3007
Zaciekawiona BB
Sprzedam 2 foteliki samochodowe: 0-13kg Graco-20e,0-13kg - 15e Wszystko w idealnym stanie
Fotel bujany dobry do karmienia jaki i do czytania bajek 60e
Mam do sprzedania ubrania dla chłopca od 0-12 miesięcy. Mogę sprzedać też miesiącami: newborn-10e, 0-3 -20e, 3-6 -30e, 6-9 -10, 6-12 -15, 9-12 -25. Oraz mam do sprzedania zimową kurtkę z next 12-18 - 15e, zimową kurtkę 18-23 - 15e, grubą kamizelkę 18-23 -15e, kamizelkę z misia 12-18 -5e, ciepły sweter 12-18 -7e. Wszystko w idealnym stanie.Zdjęć wyśle na emaila. Cały zestaw ubrań sprzedam za 80e
Fotel bujany dobry do karmienia jaki i do czytania bajek 60e
Mam do sprzedania ubrania dla chłopca od 0-12 miesięcy. Mogę sprzedać też miesiącami: newborn-10e, 0-3 -20e, 3-6 -30e, 6-9 -10, 6-12 -15, 9-12 -25. Oraz mam do sprzedania zimową kurtkę z next 12-18 - 15e, zimową kurtkę 18-23 - 15e, grubą kamizelkę 18-23 -15e, kamizelkę z misia 12-18 -5e, ciepły sweter 12-18 -7e. Wszystko w idealnym stanie.Zdjęć wyśle na emaila. Cały zestaw ubrań sprzedam za 80e
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
proszę o kontakt w sprawie bramek.
Podziel się: