reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Wciąż na sprzedaż DSC_5684.jpgDSC_5685.jpgDSC_5680.jpg
Sprzedam nosidło (hybrydę) MT w idealnym stanie z kapturkiem i saszetką od Pathi , noszona może 3 razy. Córcia za szybko mi z niej wyrosła :/ jest na dziecko od 7mcy do półtora roczku może i na więcej zależy od dziecka.. Zobacz załącznik 496877 Zdjęcia w realu mogę podesłać na priv tak samo wymiary i cenę :)

reklama
Sprzedam:

kulki mula 10e
konik 25e
niania elektryczna 20e
gąsienica grająca 8e

lub wszystko za 50e

Załączniki

• DSC_0754.jpg
    DSC_0754.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 30
  • niania.jpg
    niania.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC_0756.jpg
    DSC_0756.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
za1.jpgga1.jpgse5.jpgeu1.jpgpo1.jpgsa1.jpgs1.jpgsprzedam zabawki w zestawie lub osobno takie jak na zdjeciu stan bdb i perfekcyjny ...cena do uzgodnienia. Bramki Lindam w perfekcyjnym stanie 35e dwie, telefon sony ericsoon dziala idealnie i jest w perfekcyjnym stanie sim lock na meteora cena 20e.Torebka euroline 10e stan idealny, portfele jeden cropp rozowy bdb stan, drugi avon nowiutki zapakowany cena 3e rozowy, 5e niebieski, swieczniki nowiutkie zapakowane duzy zolty 13e maly bialy 7e lub oba za 17e odbior osobisty w newcastle west. Moge wyslac telefon, torebke i portfele oraz mniejsze zabawki.kontakt: tel. 0877412 693, email: dmoisse2a@op.pl

Sprzedam spiworek renomowanej firmy Pupabag.
śpiworek jest nowy, orginalnie zapakowany, nie używany.
sprzedaje bo mam dwa:)
spiworek pasuje do wozkow:
chicco, cosatto, mama & papas, quinny, jane, gracco i wielu innych.
Wymiary to:
długość- 110
szerokosc- 90
Spokojnie posłuży do 3,5 nawet 4 roku życia.
Na rynku nie ma wiekszego:) spiworka.
Super sprawdzi na jesienne chlody. Dziecku bedzie miło, przytulnie i ciepło.
Kolor szary, material kudłata owieczka.
Dla zainteresowanych zdjęcia na meila.
cena: 35 euro okazja.
Nawet śpiworki snuggla sie do niego nie umywaja.
Serdecznie polecam

mam na sprzedaż książkę Wyznania upiornej mamuśki Jill Smokler ja przeczytałam i byłam zdwolona moja cena to 5 euro książka jest jak nowa

(„Wyznania upiornej mamuśki” to zbiór esejów prezentujących kpiarskie spojrzenie na rodzicielstwo. Poruszają kwestie, na temat których matki za żadną cenę nawet się nie zająkną, choć mają z nimi do czynienia dzień w dzień. Teksty są brutalnie szczere i nieziemsko zabawne. Pozwalają czytelniczkom uwolnić się od wrażenia samotności w świecie macierzyństwa, który bywa przytłaczający i zbyt wymagający. Jeśli więc jesteś matką, zamknij się przed wyjącymi dziećmi w łazience, przygotuj sobie kąpiel z pianą i czytaj… Kolejne rozdziały poprowadzą cię przez anegdoty o mężach, spostrzeżenia na temat cudzych dzieci i inne atrakcje codziennego życia, jak choćby zbieranie funduszy na rzecz szkoły…)

Dzieci podrosły czas pozbyć się paru rzeczy.
sprzedam:

1.Przewijak z wanienką, bardzo wygodny! Nalezaloby jednak wymienic materacyk na gorze, gdyz widac na nim slady uzytkowania. Juz raz byl wymieniany, mozna je bez problemu dostac np w smythcie..... cena 20e

2. Barierka na łóżko (jak nowa - używana tylko parę razy). Taka sama jak na zdjeciu tylko niebieska. Cena 15e SPRZEDANA

Załączniki

• przewijak.jpg
    przewijak.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 36
  • barierka.jpg
    barierka.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry