reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao
Zostalo mi jeszcze troche lego: harry potter, aliens, creator, star wars. kazda paczuszka zawiera [pojazd i ludzika. 1e-paczuszka. NOWE.
Puzzle playmobile z ludzikiem - lotnisko-4e
Mam tez helikopter dla dziecka-drewniany ze sznureczkiem do ciagniecia. Bardzo fajna przyjemna zabawka - 5e.
I jeszcze mam pozycjoner do podtrzymywania glowki niemowlaka do siedzonek samochodowych,lezaczkow itp,dwuzpoziomowy. Jest now-raz wyjety z pudelka. - 7e
dwa zestawy puzzle plus konik do wyklejania z cekinow i gra scienna plus zabawka w budowanie eko domu-10e za zestaw.
Zostalo mi jeszcze troche lego: harry potter, aliens, creator, star wars. kazda paczuszka zawiera [pojazd i ludzika. 1e-paczuszka. NOWE.
Puzzle playmobile z ludzikiem - lotnisko-4e
Mam tez helikopter dla dziecka-drewniany ze sznureczkiem do ciagniecia. Bardzo fajna przyjemna zabawka - 5e.
I jeszcze mam pozycjoner do podtrzymywania glowki niemowlaka do siedzonek samochodowych,lezaczkow itp,dwuzpoziomowy. Jest now-raz wyjety z pudelka. - 7e
dwa zestawy puzzle plus konik do wyklejania z cekinow i gra scienna plus zabawka w budowanie eko domu-10e za zestaw.
Załączniki
mamus-ka28
Zaciekawiona BB
Sprzedam lozeczko turystyczne dwa poziomy wysokosci malo uzywane
karuzele do lozeczka
chodzik pchacz - ceny do uzgodnienia
karuzele do lozeczka
chodzik pchacz - ceny do uzgodnienia
Załączniki
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
hej mam do sprzedania ubranka na 12-18 mies.
Zobacz załącznik 404034Zobacz załącznik 404033Zobacz załącznik 404032
Zobacz załącznik 404029
-bluzeczki 1,5e za szt lub 6e za wszystkie
Zobacz załącznik 404028-ogrodniczki dzinsowe, niebieski bojowki i szare bojowki-2e za szt
-reszta po 1e lub 7e za wszystkie
Zobacz załącznik 404027
podkoszulki 0,50e za szt lub 2e za wszystkie
Zobacz załącznik 404025bluzeczki po 2e szt lub 8e za wszystkie
Zobacz załącznik 404024
-bezrekawnik i niebieski sweterek obok niego 1e za szt
-bluza Levisa i sweter w paski koloroew-3e sz t
-bluza czerwona i polarek niebieski-1,5e szt
-bluza pomaranczowa i granatowa 2e szt
reszta zdjec jest opisana w nazwie lub calosc za 35e
nadal aktualne polecam :-)
Czesc
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mam na sprzedaz troche bizuterii, własnoręczne robionej i nie tylko.Zapraszam na stronke
Jestem z Galway,moge sie spotkac,albo wyslac poczta.
Buy and Sell in Ireland
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mam na sprzedaz troche bizuterii, własnoręczne robionej i nie tylko.Zapraszam na stronke
Jestem z Galway,moge sie spotkac,albo wyslac poczta.
Buy and Sell in Ireland
Sprzedam ciuski dla dziewczynki 3-6 6-9 pond 60szt
lozeczko turystyczne dwa poziomy wysokosci malo uzywane
chodzik pchacz ,karuzele do lozeczka-ceny do uzgodnienia
lozeczko turystyczne dwa poziomy wysokosci malo uzywane
chodzik pchacz ,karuzele do lozeczka-ceny do uzgodnienia
Załączniki
butterfly46
Zaangażowana w BB
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
hej
mam na sprzedaz nowe zimowe buciki dla chlopca rozm.27 kupione w polsce niestety okazaly sie za duze. cena 20e i jeszcze mam nowe buciki takze zimowe dla chlopca roz.23 cena 5e. Zainteresowanym moge wyslac zdjecia
mam na sprzedaz nowe zimowe buciki dla chlopca rozm.27 kupione w polsce niestety okazaly sie za duze. cena 20e i jeszcze mam nowe buciki takze zimowe dla chlopca roz.23 cena 5e. Zainteresowanym moge wyslac zdjecia
reklama
Fenix83
Fanka BB :)
Mam do sprzedania trochę zabawek :
1)FISHER PRICE AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY KURIER
2) Vtech ciuchcia (gra,śpiewa, uczy alfabetu) dziecko może ją pchać albo na niej jeździć. Świetna sprawa,bo dziecko uczy się również dopasowywania klocków do kształtów,rysunków.
3)VTECH TREFL CHODZIK JEŹDZIK GAWĘDZIARZ
Reszta reczy do sprzedania nadal aktualna!
http://www.adverts.ie/myadverts/active
1)FISHER PRICE AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY KURIER
2) Vtech ciuchcia (gra,śpiewa, uczy alfabetu) dziecko może ją pchać albo na niej jeździć. Świetna sprawa,bo dziecko uczy się również dopasowywania klocków do kształtów,rysunków.
3)VTECH TREFL CHODZIK JEŹDZIK GAWĘDZIARZ
Reszta reczy do sprzedania nadal aktualna!
http://www.adverts.ie/myadverts/active
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: