reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sprzedam wózek Tako Jumper X - 3 w 1 /używany,stan bardzo dobry/

ZESTAW ZAWIERA:

RAMA Z KOŁAMI

GONDOLA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM-MOSKITIERA

SPACERÓWKA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM

FOTELIK - ADAPTER - POKROWIEC - MOSKITIERA

FOLIE PRZECIWDESZCZOWE/ na gondolę i na spacerówkę/

TORBA I KOSZ NA ZAKUPY

GRATIS - ŚPIWÓR OCIEPLANY I PARASOLKA PRZECIWSŁONECZNA oraz podgrzewacz do butelek Canpol

CENA: 250 EURO/DO NEGOCJACJI/ jumper_x_kola_219.jpgjumper_x_kola_214.jpg jumper_x_kola_221.jpgjumper_x_kola_222.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Sprzedam wózek Tako Jumper X

ZESTAW ZAWIERA:
RAMA Z KOŁAMI

GONDOLA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM-MOSKITIERA

SPACERÓWKA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM

FOTELIK - ADAPTER - POKROWIEC - MOSKITIERA

FOLIE PRZECIWDESZCZOWE/ na gondolę i na spacerówkę/

TORBA I KOSZ NA ZAKUPY

GRATIS - ŚPIWÓR OCIEPLANY I PARASOLKA PRZECIWSŁONECZNA

CENA: 250 EURO/DO NEGOCJACJI/Zobacz załącznik 409410Zobacz załącznik 409411 Zobacz załącznik 409412Zobacz załącznik 409413

ale on jest nowy rozumiem ??

reklama
Hey!

Mam na sprzedaz torbe ciuszkow dla dziewczynki na 2-3 i 3 latka, nie wiem ile sztuk tego jest, ale troche jest. Oprocz jakis bluzek i spodni, sa tam dwie kurtki wiosenno jesienne i jedna kurtka gruba na zime nowiutka ze stanow, nigdy nie noszona, bo corcia nie chciala i w tym rowniez sa sukienki takie balowe. Cena za calosc to 20e. Nie mam jak wstawic zdjec. Do odebrania w Tuam po godzinie 13 lub w Galway moge sie spotkac miedzy 9 a 11. Prosze o kontakt telefoniczny, jako ze nie mam internetu ani kompa w tej chwili. Tel to 0868488929. Nie pisac priv bo ich nie mam jak odczytac. Dzieki

Do góry