reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Sprzedam chodzik pchacz

Załączniki

• 1fc1c1c2db5852e08ffc380475e2633668b91bc24ff342c998def403667bb262.jpg
    1fc1c1c2db5852e08ffc380475e2633668b91bc24ff342c998def403667bb262.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 30
Sprzedam ciuszki dla chlopca 6-9
3 pary ogrodniczek
3 spioszki
polarek
buciki cena 10e

Załączniki

• 100_3849.jpg
    100_3849.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 31
WITAM MAM NA SPRZEDAZ CIUSZKI 12-18MC NA DZIEWCZYNKE ROZNYCH FIRM- WSZYSTKIE PROCZ SPODNI JEANSOWYCH NA OSTATNIM ZDJECIU PONIEWAZ SA JUZ SPRZEDANE...CIUSZKI W BARDZO DOBRYM STANIE ZA JEDNYNE 9E PLUS PRZESYLKA.
PORTFEL NOWIUTKI KUPIONY W AVON SLICZNY ALE JAK DLA MNIE ZA DUZY CHCE ZA NIEGO 10E Z PRZESYLKA. POLECAM MAM TEZ WIECEJ RZECZY NA SPRZEDAZ WYSTARCZY NAPISAC DO MNIE:)
MOJ EMAIL: dmoisse2a@op.pl lub prywatne na babyboom
IMG_1158.jpgIMG_1159.jpgIMG_1160.jpg

c1.jpgc2.jpgc3.jpgc4.jpgc5.jpgc6.jpgc7.jpg

sprzedam gorset rozmiar 8 kolor stalowy wyszywane cekinami kwiatuszki 10e
sprzedam kowbojki rozmiar 37,38 kolor kremowy 10e

Załączniki

• IMG_0834.jpg
    IMG_0834.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0672.jpg
    IMG_0672.jpg
    3,5 KB · Wyświetleń: 200
aktualizacja ogloszenia
MAM DO SPRZEDANIA: APARAT HP M547: STAN BARDZO DOBRY NIEZNISZCZONY CHODZI BEZ PROBLEMU CHCE GO SPRZEDAC PONIEWAZ KUPILAM NOWY APARACIK: ZDJECIA MOZECIE ZOBACZYC NA
http://www.adverts.ie/for-sale/q_rosazunia0309/sortby_best_match-desc/ moze akurat cos wam sie spodoba:)
po za tym mam 4 nowe gry na pc. za jedyne 3euro za wszystkie plus koszt przesylki lub kazda z osobna po 1e. szt raczej dla chlopca ale dziewczynki tez moga w to grac:)
IMG_1200.jpg
Witam was dziewczyny mam pytanie czy ma ktoras moze jakies zabawki na sprzedaz dla dziewczynki wiek 2-3latka interesuja mnie najbardziej lalki typu DORA, baby born ogolnie bobaski wieksze...moga byc tez inne ciekawe zabawki :) Jezeli cos macie piszcie na prywatne albo na email: dmoisse2a@op.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Ciao

Mam na sprzedaz helikopter zdalnie sterowany- FALCON
4-kanalowy,metalowa obudowa.

NOWIUTKI!

zabawka dla starszych dzieci lub duzych chlopcow czt.mezow :)

30e

Załączniki

• falcon.jpg
    falcon.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 44
Do góry