reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Ciuszki: spodenki dresowe, bojówki, 3 koszule, kurteczka z misia, kombinezon z misia - 15e. Rożek i śpiworek - 15e
Nie są to rzeczy z Peniska ani Dunnsa. Część z Nexta a reszta z Polski. Jak nowe! Polecam! 0851228262

Załączniki

• collage.jpg
    collage.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 55
Kupie przewijak,taki na kolkach alo cos podobnego.

Załączniki

• !BkwevrQBmk~$(KGrHqMOKjUEsnLf!v9gBLY2pUgpHw~~_35[1].jpg
    !BkwevrQBmk~$(KGrHqMOKjUEsnLf!v9gBLY2pUgpHw~~_35[1].jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 36
zestaw%202-w1.jpg
hej dziewczynki pilnie sprzedam wozek quinny speedi sx kolor jak na zdjeciu spacerowka plus gondola, kocyk, folia przeciwdeszczowa uzywany nie dlugo jezdzony poniewaz posiadam dwa wozki widoczne normalne slady uzytkowania
product.jpg
sprzedam rowniez spacerowke jak na zdjeciu

kontakt tylko na kom poniewaz aktualnie nie posiadam jeszcze internetu 0877849540

Lubiczanka - ten komplecik to pewnie na maluszka??? a gdzie kupiłaś? muszę zacząć się rozglądać za czym takim:sorry:
Moja siostra kupiła w Polszy(ona była chrzestną a u nas taki zwyczaj).Ale zobacz na allegro(bo o ile dobrze pamiętam Ty w pl będziesz robic chrzciny?)wybór naprawdę fantastyczny:tak:Tylko z rozmiarami uwaga-ja mam68,Daniel ma ponad 3 mies i komplet wciąż jest na niego za duży:eek::confused2:

Ale na większości aukcji podają rozmiary, tzn. długości poszczególnych elementów i wtedy naprawdę trafnie można dobrać komplet dla Maluszka:tak: Ja zmierzyłam sobie obecne, pasujące ubranka i szukałam w zbliżonych wymiarach - trafiłam i leżał jak ulał;-)

reklama
no właśnie widziałam na allegro... i boję się, że nie trafię w rozmiar :-(
jest dokladnie tak,jak mowi Wolfia.Wszystko sobie pomierzysz (malego w sensie) i bedziesz wiedziala.Ja tez sie obawialam,tym bardziej ze zamawialm miesiac przed; a sukieneczka slicznie lezala-byla w sam raz:tak:

Do góry