reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

110 za cały komplet ( 90 łóżeczko 20 zasłonki 10 pościel no i rabacik ;-))
Łóżeczko już jest złożone w kartonie także dużo miejsca nie zajmuje no materaca nie da się złożyć hehe ale na nim można usiąść :-D:-D:-D
To mi jeszcze powiedz na jaki to jest wiek i czy zgodziłabys się zaklepać to dla mnie...Ja dziś pogadam z J i umówiłybyśmy się kiedy podjedziemy w wasze strony:sorry:

reklama
Nie ,no ja już się zdecydowałam-a z J chcę się dogadac co do daty:-).Czy mogę uważać,że już moje?Jeżeli chcesz być bardziej pewna,to mogę Ci przelać pieniąchy na konto:tak:
Nie no wierzę także zaklepane :-) także czekam na decyzję o dacie odbioru :tak::tak:
a widzisz gdybyś się wcześniej zdecydowała to bym ci przywiozła jak u Ciebie byliśmy :sorry:;-)

Oto co posiadam na sprzedaż:
wózek Coneco Galaxy - gondola montowana na rozłożonym na płasko siedzisku spacerowym z osłonka na nóżki, do spacerówki również jest osłonka+ folia przeciwdeszczowa. Wózek używany 4 m-ce,nie zniszczony. Cena 150 euro - do negocjacji
Przewijak z wanienka cena - 25 euro
Karuzela z muzyk
ą poważną -oddam gratis przy zakupie wózka, przewijaka i wanienki

Załączniki

• Picture 628.jpg
    Picture 628.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 61
  • Picture 633.jpg
    Picture 633.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 69
  • Picture 632.jpg
    Picture 632.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 68
  • Picture 637.jpg
    Picture 637.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 70
  • Picture 243.jpg
    Picture 243.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 66
Lubiczanka nie wiem jakiej dokladnie spacerowki szukasz,na parasolke jezcze za wczesnie ale ja mam wozek skladany jak parasolke,dobrze zabudowany,z palkiem,okryciem na nozki,rozklada sie prawie na plasko - Max w nim spal w domu bardz wygodnie.chce za niego 60 euro,jest w idealnym stanie.
tu sa zdjecia,gdzies na dole strony,
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...-sprzedam-zamienie-szukam-15002/index114.html
Wozek jest podrobka wozka bebe confort lola.
Tu masz opis wozka jak chcesz:
http://www.alewozki.pl/product_info...r-szary-01/cName/wozki-dzieciece-coneco-solar

Ostatnia edycja:
reklama
Ponawiam ogłoszenie

Sprzedam wózek głeboko- spacerowy polski Espiro Atlantic, 150 euro, w zestawie torba i folia przeciwdeszczowa (kupowana osobno), pompka do kół, koła skrętne, gondola zdejmowana całościowo

Do góry