reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
czesc dziewczynki!
sprzedam wozeczek mama&papas luna kolor hmm nito niebieski i zielony.jak bede miala mozliwosc wkleje fotki niestety kolor nie jest dobrze widoczny.
cena wozka 80e do negocjacji.pozdrawiam

Witam chce kilka rzeczy sprzedac jakby któras byla chetna piszcie na priv:
-elektryczna odciagarke do mleka Medel
-Baby walker Vtech
-osłone do łożka żeby dziecko nie spadło(nowe)
-zabawke fisher price słonik grajacy z klockami do ciągniecia
-Zabawke kubus puchatek (łapanie motylków w wietrzny dzien)
-wózek z Polski bardzo fajny spacerówka(kolor czarno brązowy)Peg Perego, zwrotny lekki, pakowny dobrze mi służył(w dobrym stanie).
-Nianie elektryczna (zwykły model)
-stolik i krzesełko z narzadziami dla malego majsterkowicza

Załączniki

• 101_2632.jpg
    101_2632.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 52
  • 101_2633.jpg
    101_2633.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 54
  • 101_2634.jpg
    101_2634.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 53
  • 101_2635popawka.jpg
    101_2635popawka.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 48
  • 101_2637.jpg
    101_2637.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 48
  • 101_2639.jpg
    101_2639.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 53
  • 101_2640.jpg
    101_2640.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 71
  • 101_2641.jpg
    101_2641.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 55
sprzedam wozek quinny buzz koloru czerwonego spacerowka +gondola, nie mam co prawda folii przeciwdeszczowej do spacerowki ale mozna zamowic w sklepie.Posiadam torbe kocyk pompke koszyk pod wozek moskitiere cena 100euro.Mam jeszcze do sprzedania krzeselko do karmienia cosatto w bardzo dobrym stanie, prosze o kontakt na meila ankamusial@wp.pl. Jestem z Galway

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry