reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

icon1.gif
Odp: Ogloszenia oddam, sprzedam, zamienie, szukam...
.I przypominam co jeszcze mam na sprzedaż;;..koszyk razem z stojakiem(moses basket) dla dziewczynki kolor różowy.40euro:tak: ;-) ręczny odciągacz AVENTU za 15euro :-Dponiżej fotki .Pozdrawiam mój numer.0862232604 Załączone Obrazki
jpg.gif
20090804243.jpg (45,7 KB, 14 wyświetleń)
jpg.gif
20090804244.jpg (77,1 KB, 9 wyświetleń)
jpg.gif
20090804245.jpg (35,4 KB, 7 wyświetleń) rower sprzedany

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    34 KB · Wyświetleń: 44
  • 2.JPG
    2.JPG
    47,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 3.JPG
    3.JPG
    42 KB · Wyświetleń: 44
  • 4.JPG
    4.JPG
    44,3 KB · Wyświetleń: 43
  • 5.JPG
    5.JPG
    39,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Krzesełko do karmienia firmy GRACO w kolorze żółtym dla dziecka od 6 miesiąca do 3lat, prawie nieużywane, w idealnym stanie, wygodne siedzisko z pasami bezpieczeństwa, trzystopniowa regulacja oparcia, półeczka z regulacją odległości od siedziska, ściągana - łatwa do utrzymania w czystości, regulacja wysokości siedziska dla starszego dziecka, kółeczka w tylnych nogach, materiał łatwy do utrzymania w czystości cena 60e tel 0857571490 Limerick

Załączniki

• fotelik cosatto 2.jpg
    fotelik cosatto 2.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 51
  • fotelik cosatto1.jpg
    fotelik cosatto1.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krzesełko do karmienia firmy GRACO w kolorze żółtym dla dziecka od 6 miesiąca do 3lat, prawie nieużywane, w idealnym stanie, wygodne siedzisko z pasami bezpieczeństwa, trzystopniowa regulacja oparcia, półeczka z regulacją odległości od siedziska, ściągana - łatwa do utrzymania w czystości, regulacja wysokości siedziska dla starszego dziecka, kółeczka w tylnych nogach, materiał łatwy do utrzymania w czystości cena 60e tel 0857571490 Limerick

bylabym zainteresowana krzeselkiem :)

Witam mam do sprzedania komplecik na chrzest dla dziewczynki rozmiar 80,w skład której wchodzą;toczek,płaszczyk,spodenki 30e, nosidełko Tomy zakładane na przód stan idealny 15e i wózek wielofunkcyjny firmy TAKO o solidnej konstrukcji. Użytkowany był przez rok. Wózek jest w bardzo dobrym stanie techinicznym jak i wizualnym.Gratis fotelik samochodowy firmy Tako,ktory mozna wpiac w wozek.Cena 100E tel.0857571490 Limerick
Wyposażenie wozka

- przekładana rączka

- regulowana wysokość rączki

- wyjmowane nosidełko (gondola) do przenoszenia noworodka

- trzy poziomy regulacji oparcia

- pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa

- regulowana wysokość podnóżka

- budka posiada zasłaniane okienko

- odpinana tylna część budki (po odpięciu pozostaje moskitiera)

- kieszeń z tyłu budki (dosdonała na folię przeciwdeszczową)

- folia przeciwdeszczowa

- duży i głęboki kosz na zakupy

- duże pompowane koła

- sprężynowa amortyzacja kół

- hamulec przednich oraz tylnych kół

Załączniki

• ubranko.jpg
    ubranko.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 65
  • tomy1.jpg
    tomy1.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 50
  • tako.jpeg
    tako.jpeg
    24,5 KB · Wyświetleń: 76
  • fotelik tako.jpg
    fotelik tako.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 61
Witam mam do sprzedania komplecik na chrzest dla dziewczynki rozmiar 80,w skład której wchodzą;toczek,płaszczyk,spodenki 30e, nosidełko Tomy zakładane na przód stan idealny 15e i wózek wielofunkcyjny firmy TAKO o solidnej konstrukcji. Użytkowany był przez rok. Wózek jest w bardzo dobrym stanie techinicznym jak i wizualnym.Gratis fotelik samochodowy firmy Tako,ktory mozna wpiac w wozek.Cena 100E tel.0857571490 Limerick
Wyposażenie wozka

- przekładana rączka

- regulowana wysokość rączki

- wyjmowane nosidełko (gondola) do przenoszenia noworodka

- trzy poziomy regulacji oparcia

- pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa

- regulowana wysokość podnóżka

- budka posiada zasłaniane okienko

- odpinana tylna część budki (po odpięciu pozostaje moskitiera)

- kieszeń z tyłu budki (dosdonała na folię przeciwdeszczową)

- folia przeciwdeszczowa

- duży i głęboki kosz na zakupy

- duże pompowane koła

- sprężynowa amortyzacja kół

- hamulec przednich oraz tylnych kół

Ja pogadam z moim Damianoo co i jak ale jestem zainteresowana wozkiem :)) Ten fotelik nie bedzie potrzebny ... Dam znac c o i jak :))

reklama
Ja pogadam z moim Damianoo co i jak ale jestem zainteresowana wozkiem :)) Ten fotelik nie bedzie potrzebny ... Dam znac c o i jak :))

Jakby co, to ja mam prawie taki sam, bez fotelika. I sprzedam za 50€ lub za jakas zabawke dla Ady:-) Moze byc tez za 4 puszki mleka Aptamil 1+ :-)

Załączniki

• DSC06277.jpg
    DSC06277.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 59
Do góry