reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Dziewczyny , mam do sprzedania wozek Bebecar Tracker w idealnym stanie. Wlasciwie jest to caly zestaw czyli: gondola, spacerowka i fotelik samochodowy. Cana calego zestawu - 350 €

Załączniki

• P1010118.jpg
    P1010118.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 67
  • P1010103.jpg
    P1010103.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 65
Mam do sprzedania markowe ubranka (ok 50szt) dla chłopca rozmiar 0-3 miesiąca Ciuszki są w bardzo dobrym stanie, niektóre w ogóle nie noszone.
Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv
Pozdrawiam

Tak Gosia to jest wiadomosc do Ciebie:-) ale zadnych informacji na moim mailu nie mam mozesz przeslac jeszcze raz z gory dziekuje i pozdrawiam :-):-):-)
Oj,nie wiem czemu nie doszedl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wysle jeszcze raz na priva do Ciebie,pozdrawiam,cena 20E.:-D

Mam do sprzedania markowe ubranka (ok 50szt) dla chłopca rozmiar 0-3 miesiąca Ciuszki są w bardzo dobrym stanie, niektóre w ogóle nie noszone.
Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv
Pozdrawiam
wyslalam wiadomosc na priva a sprawie ubranek,ktore Cie interesuja-pozdrawiam Gosia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam mam do oddania cala szafe ciuszkow dla dziewczynki w wieku od 0-2 lata ciuszki sa wbardzo dobrym stanie wzamian za chodaczek lub podobna zabawke dla dziecka w wieku 6miesiecy.Ciuszki te nie sa markowe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry