reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Drozdusia i Justysia jestem z Tuam , niedaleko galway. Łózeczko moze byc z materacykiem.

Mam do spzredania ciuszki i buciki na dziewczynke , jak mi sie uda dodam pare zdjec, a reszte na meila.

Raczej na meila bo zdjecia sa za duze i długo sie ładują.

Ciuszki nexta,adams, name it....kurtki ,czapki, spodnie , bluzeczki , body h&m z długim rekawem.

Buciki dla dzieci do chodzika lub raczkujących clarks i umi.

ubranka roznych rozmairów, od 6miesiecy do 18,m

hej,nie wiem czy wysyłałaś mi zdjęcia tego łóżeczka bo ich nie dostałam:no: i nie wiem czy nie doszły czy jeszcze ich nie wysłałaś

reklama
Hej dziewczyny.
Poszukuje opiekunki do mojego 6cio miesiecznego bobaska, Dublin Polnocny, pol etatu, trzy dni w tygodniu. Jesli znacie kogos, kto szuka pracy lub same czegos szukacie prosze o kontakt na maila.
dorotimm@o2.pl

Dzieki i pozdrawiam,
Dorota

Sprzedam ubranka dla dziewczynki 0-3 w bardzo dobrym stanie ponad 50 sztuk (sukienki, bluzeczki, spodenki, pajacyki i inne) + kombinezon zimowy biały 0-3 MOTHERCARE .Wiele ubranek jest markowych, np.: next, adams kids, cherokee, mothercare
oraz
ubranka dla chłopca 0-3 w dobrym stanie ponad 100 sztuk.ceny do uzgodnienia
tel.0863582854
Witam:)Mam pytanie czy nadal są aktualne te ubranka dla dziewczynki?Jestem Tez z Tuam I byłabym zainteresowana.Pozdrawiam

Dziewczyny!!!mam do sprzedania-nianie elektroniczna Fisher Price za 15E,sterylizator Avent do mikrofali do tego termotorba Avent na butelki-12E,krzeselko do karmienia Gracco zolte z zabawkami przy tacce zyrafka i zebra,uzyte pare razy-20 E i baardzo duzo slicznych markowych ubranek dla chlopczyka 6-12mc-cena do ustalenia,jest tego duzo i na okres jesienno-zimowy,mam tez kurteczke puchowa niebiesko z Nike do tego spodenki dresowe z Nike i adidaski z Nike-komplet 20 E.Polecam-jestem z Dublin18-Gosia
Jeszcze mam chodzik-pchacz z Vrtech za 15E.

Ostatnia edycja:
reklama
Mam na sprzedanie wózek GRACO QUATTRO DUO:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kompaktowy podwójny wózek, w którym możliwy jest montaż dwóch fotelików
dla niemowląt tylne siedzenie: od urodzenia do około 3 lat ( 0 - 16 kg )
Przednie siedzenie: od 6 miesięcy do około 3 lat ( Max. 16 kg )

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
Łatwość użytkowania
[/FONT][/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kompaktowy i poręczny jak klasyczny quattro tour –składanie w kilka sekund!
Sportowa rączka z dwoma uchwytami
Duży koszyk
Folia przeciwdeszczowa w koszyku
Koszyk dla Rodziców oraz uchwyt na kubek.
[/FONT][/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Komfort[/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Tylne siedzenie dla noworodka
Przednie siedzenie dla dziecka od 6 miesiąca życia
Tacka dla dziecka
[/FONT][/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Możliwość dopasowania 2 fotelików samochodowych dla niemowląt
Idealny produkt dla rodziców z dwójką dzieci w różnym wieku lub z bliźniakami –
ze względu na możliwość wpięcia dwóch fotelików samochodowych.
[/FONT][/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Waga 18 kg
Długość 123 cm
Szerokość 60 cm
Wysokość 112 cm
Długość po złożeniu 64 cm
Wysokość po złożeniu 105 cm
Średnica kół przednich 20 cm
Średnica kół tylnych 22 cm
[/FONT][/FONT]

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]W komplecie 2 ochraniacze na nóżki + folia przeciwdeszczowa.
Wózek używany 4 miesiące.Stan idealny.Cena 200 e

Załączniki

• SL271067.jpg
    SL271067.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Do góry