reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Hej dziewczyny idą chłody: jesień, zima. Mam do sprzedania NOWY nie używany rożek-becik. Kolor uniwersalny :) Mięciutko wyścielony i z utwardzanym wkładem kokosowym. Jestem z Galway! cena to 15 euro.

hihi mój numer : 085 77 54 703

Załączniki

• DSCF2429.jpg
    DSCF2429.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anusia Anineczka ma piekne krzesełko do karmienia a przynajmniej maila, gdzies na tym watku strona 70-ta ktoras.

A ja mam do sprzedania łózeczko drewniane 45euro Babylo, zabwki fisher-price zyrafka z klockami, odkurzacz grajay muzyczny, zebre do skakania, i inne.

chodziki chicco i graco, skoczka tygryska na drzwi i hustawke.

a to łóżeczko to z materacem?i skąd jesteś?

Drozdusia i Justysia jestem z Tuam , niedaleko galway. Łózeczko moze byc z materacykiem.

Mam do spzredania ciuszki i buciki na dziewczynke , jak mi sie uda dodam pare zdjec, a reszte na meila.

Raczej na meila bo zdjecia sa za duze i długo sie ładują.

Ciuszki nexta,adams, name it....kurtki ,czapki, spodnie , bluzeczki , body h&m z długim rekawem.

Buciki dla dzieci do chodzika lub raczkujących clarks i umi.

ubranka roznych rozmairów, od 6miesiecy do 18,m

dziewczyny sprzedam skoczek w stanie BD ,taki z dmuchana oslonka zeby dziecko sie nie udezylo 25 eu,mala mate fisher price w stanie dobrym 10 eu ,nowe nosidelko za 10eu lub wszystko razem za 35 eu.Jestem z Rush. ewentualnie moge podzucic do Dublina.GG 7132532 ,e mail jacekwrona@poczta.fm

Załączniki

• HPIM0761.jpg
    HPIM0761.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 76
Sprzedam ubranka dla dziewczynki 0-3 w bardzo dobrym stanie ponad 50 sztuk (sukienki, bluzeczki, spodenki, pajacyki i inne) + kombinezon zimowy biały 0-3 MOTHERCARE .Wiele ubranek jest markowych, np.: next, adams kids, cherokee, mothercare
oraz
ubranka dla chłopca 0-3 w dobrym stanie ponad 100 sztuk.ceny do uzgodnienia
tel.0863582854

Sprzedam uniwersalny fotelik do samochodu dla dziecka, grupa 0+, 1 od urodzenia do 18kg. Fotelik ma funkcje lezaca, stan dobry.Sprzedam za 20 euro. Nie znam firmy, bo niestety nie mam zadnej naszytej metki z nazwa. Oj, taki zwyczajny :-) Dokladnego zdjecia niestety nie mam, bo chwilowo mam brak aparatu, jest jasno szary,a wkladki ma ciemno szare.Odrazu jak bede miala aparat,to zrobie jakas fotke, ale jak cos, to mozna sie spotkac i go zobaczyc.

reklama
Do góry