reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
mam do sprzedania nowiutka nigdy nie uzywana wanienke fisher price , taka jak tu
Shop for Fisher-Price Aquarium Bath Centre. at Argos.ie
wanienka jest naprawde idealna dla noworodkow , super dla troszke wiekszych dzieciakow, kupilam ja 2 tygodnie temu , ale ja jestem tradycjonalistka , i uwielnbiam sie kapac z moja mala :) zaplacilam 40 bez centkow , a jesli da rade chcialabym ja sprzedac za 25E pozdrawiam

Poszukuje domowego przedszkola dla rocznego dziecka w Galway,najlepiej okolice Knocknacarry.Godziny pracy rozne,dziecko najpozniej bedzie odbierane o godz.18.00.
4 euro na godzine.
Jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt mailowy:eskaari84@wp.pl

anieczka niezle akcje odwala ta Julia faktycznie nosa to ty masz i bardzo dobrze potrzebne nam sa takie stroże ja bym nigdy nie pomyslala ze tak ktos robi...
pozdr

cześć dziewczyny:-D kiedyś tu u was pisałam, później zmieniły mi się strony w europie;-) a dziś mam do was prośbę:

mam do odsprzedania bilety z warszawy do dublina i powrót - 11. wrzesnia do 17ego. jeden dla dorosłego, jeden dla dziecka. mogę sprzedać tylko 1 - to kwestia przebukowania ewentualnie na inne daty i zmiany nazwiska. koszt biletu - 19zł i opłaty, w sumie ok. 300zł. gdybyście akurat wybierały się w tym terminie lub wiecie, że ktoś będzie leciał proszę dajcie mi znać na prv. bilety są b. tanie, a mi zmieniły się plany i muszę w tym czasie być w zupełnie innym kraju i szkoda, by przepadły.

sprzedam tą dużą hustawke fisher price rain forest stan idealny ,kupilam za 149 sprzedam za 90 ,a kupie skoczek fisher price :) lub innej firmy o ile takie sa :)

moge tez sprzedac ubranka dla dziewczynki 0-3m ,sliczny kombinezonik z misia ,mate edukacyjna tiny love tropikalna wyspa ,ceny do negocjacji :)

kasiamaja jak wygląda ta mata??

ja szukam hustawki graco, chusty do noszenia dziecka, albo sklepu gdzie moge kupic, moze wiecie, i jeszcze karuzeli na łózeczko

Ostatnia edycja:
ja szukam krzeselka do karmienia, i siedziska dla niesiedzacego jeszcze dziecka, czyli niby mata edukacyjna ale z dmuchanymi brzegami, zeby na siedząco mogl oprzec plecki i jesli ktos ma niepotrzebne zabawki edukacyjne od 6 miesiaca to chetnie kupie

reklama
Do góry