reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

hej dziewczyny, mam do sprzedania wozek graco z nosidelkiem, folia przeciwdeszczowa, spiworkiem na zimne dni, torba na pieluszki itp., oraz z tzw.mumia, stan bardzo dobry, kolor grafitowy z elementami czerwieni,
wartosc zakupu 420 euro -sprzedam za 200 euro, kontakt 0851525907

Załączniki

• DSC01314 [800x600].JPG
    DSC01314 [800x600].JPG
    94 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC01316 [800x600].JPG
    DSC01316 [800x600].JPG
    73,6 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC01317 [800x600].JPG
    DSC01317 [800x600].JPG
    52,1 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC01318 [800x600].JPG
    DSC01318 [800x600].JPG
    87,8 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC01320 [800x600].JPG
    DSC01320 [800x600].JPG
    88,8 KB · Wyświetleń: 77
reklama
mam do sprzedania wozek trzykolowy.....do tego spiwor,nakrycie na wozek,folia przeciwdeszczowa.kolor szaro-czarny.cena 100e:-)kontakt gg.6227451:-)
Julia napisz prosze jakiej firmy jest wózek bo mamy patrzą na to ;-)

Ja też sprzedam wózek:

Urban Detour
trzykołowiec.Stan dobry.Wózek był używany,ale nie jest zniszczony.
Do tego ma folie przeciwdeszczową, śpiworek i pompke do kół.
Koła są duże i pompowane.
Wózek ma kolor czarny z czerwonymi wstawkami.
Później wkleje zdjęcia :-)
Koszt: 60 e.

znowu ja :sorry2:
szukam;
trozke zasmieciłam forum, nipotrzebnie załozyłam nowy wątek została zamknietywiec pisze w tym.
szukam przebrania świanki Peppy, albo informacji gdzie mozna kupic. Jeśli rzuci sie wam gdzies na zakupach dajcie prosze znac.

oddam;
buciki na dziewczynke adamsa ,,trzewiki,, i buciki kupione w Polsce.
kurteczke nową hausa na 92 cm, zuzia juz nie zdązy w niej pochodzic wiec moze ktos jest chetny,

znowu ja :sorry2:

oddam;
buciki na dziewczynke adamsa ,,trzewiki,, i buciki kupione w Polsce.
kurteczke nową hausa na 92 cm, zuzia juz nie zdązy w niej pochodzic wiec moze ktos jest chetny,
Ja mogla bym wziac od ciebie te rzeczy ale musial bym je przymiezyc mojej Julci.Mieszkam w Galway to moj numer gg 6115716.pozdrawiam:happy:

Zuza ma 2 lata. W rzyszły piatek bede w Galway w szpitalu na wizycie koło 9.40 bede juz po wizycie to gdzies na rynku mozemy sie umowic. A Twoja corcia ile ma latek???

reklama
Zuza ma 2 lata. W rzyszły piatek bede w Galway w szpitalu na wizycie koło 9.40 bede juz po wizycie to gdzies na rynku mozemy sie umowic. A Twoja corcia ile ma latek???
no to raczej niebedzie na na nic dobre bo Julka ma tez 2latka.chociasz ubranka zpolski ma na 92cm i dobre .sama niewiem?No i Niewiem gdzie jest rynek.:-(

Do góry